République: Anniversary Edition – Releasedatum Maart

République: Anniversary Edition – Releasedatum Maart

République: Anniversary Edition heeft een releasedatum gespecificeerd door Camouflaj. De studio verklaarde dat het zou worden uitgebracht op 10 maart 2022.

De game werd in januari vorig jaar voor het eerst ontdekt voor Nintendo Switch. Het nieuws werd een paar maanden later openbaar gemaakt.

video
play-rounded-fill

Over République: Anniversary Edition

Extra commentaartracks van ontwikkelaars zijn opgenomen in République: Anniversary Edition, met nieuwe details over het productieproces van de game. De Switch-poort is gemaakt door Skymap Games.

République is een spannende en actuele stealth-avonturengame die de gevaren van overheidstoezicht in het digitale tijdperk onderzoekt. Spelers hebben de taak om Hope, een vrouw die opgesloten zit in een mysterieus totalitair regime, te begeleiden om te ontsnappen door het complexe monitoringnetwerk van het land te hacken.

In de Nintendo Switch eShop kost République: Anniversary Edition $ 14,99. Pre-orders zijn nu beschikbaar met 10% korting.

We moeten er ook op wijzen dat de game oorspronkelijk werd aangekondigd voor fysieke distributie door Limited Run Games en al is gedistribueerd. Dit was een ongebruikelijk voorbeeld waarbij de fysieke editie eerder uitkwam dan de digitale editie, wat meestal nooit voorkomt.