Resident Evil 3 volgende cloud-streaminggame?

Resident Evil 3 volgende cloud-streaminggame?

Tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase werd onthuld dat Nintendo Switch-bezitters hier in het westen twee videogames kunnen spelen met cloud-streamingtechnologie.

Die games zijn de veelgeprezen Control, die nu beschikbaar is, en Hitman 3, die later zou moeten verschijnen. De website waarop streaming voor Control wordt gehost, bevat naar verluidt albumhoezen voor een cloudversie van Capcom’s Resident Evil 3 en verwijzingen naar een Nintendo Switch-versie werden eerder dit jaar ontdekt in de gegevensbestanden van de pre-release demo van PlayStation 4 en Xbox One. / p>

Capcom heeft de Resident Evil 3 Cloud-versie voor Nintendo Switch natuurlijk nog niet bevestigd.

Over Resident Evil 3 REmake

Jill Valentine is een van de laatst overgebleven mensen in Raccoon City die getuige is van de wreedheden die Umbrella heeft uitgevoerd. Om haar tegen te houden, ontketent Umbrella hun ultieme geheime wapen; Nemesis!

Wees getuige van de climaxgebeurtenissen van Raccoon City in een volledig opnieuw ontworpen Resident Evil 3. Deze veelgevraagde follow-up in de franchise van 94 miljoen eenheden komt op de hielen van het bekroonde Resident Evil 2 en maakt het verhaal van Raccoon City compleet Boog.

In Resident Evil 3, S.Toa.R.S. Lid Jill Valentine, een van de meest iconische heldinnen van videogames, ontvlucht een stad die wordt verteerd door zombies en andere gruwelijke wezens. Resident Evil 3 is gebouwd met Capcom’s eigen Re-engine en gebruikt gemoderniseerde gameplay om actie te combineren met klassieke survivalhorror in levendige high-definition. De aangrijpende ervaringen van Jill in Resident Evil 3 vinden plaats in de nachtmerrieachtige uren voorafgaand aan en na de gebeurtenissen in Resident Evil 2 en werpen een nieuw licht op de benarde situatie van de inwoners van Raccoon City.

Elke hoop op ontsnapping wordt afgesneden door een andere ster in de Resident Evil-franchise: het torenhoge bio-organische wapen Nemesis. Dit brute maar intelligente monster gebruikt een arsenaal aan krachtige wapens om willekeurig overgebleven S.Toa.R.S. Leden in de stad – met Jill als zijn laatste doelwit.