Resident Evil 5 + 6 demos beschikbaar op de eShop

Resident Evil 5 + 6 demos beschikbaar op de eShop

Klaar om Resident Evil 5 en Resident 6 te ervaren op de Nintendo Switch? Nou, nu kun je ze vrij bekijken!

Nintendo-fans kunnen nu gratis demo’s voor beide games downloaden van de Nintendo Switch eShop – vóór hun officiële lanceringsdatum op 29 oktober 2019. Geïnteresseerde klanten kunnen nu beide games vooraf laden voor $ 29,99 USD per stuk.

Capcom heeft ook nieuwe trailers voor deze Nintendo Switch-porten uitgebracht;

Over Resident Evil 5

video
play-rounded-fill

Een van de meest populaire Resident Evil-titels kan nu onderweg worden gespeeld, met Chris Redfield en zijn partner Sheva Alomar, terwijl ze zich naar het hart van Afrika wagen om een uitbraak te onderzoeken.

Dit volledig geladen pakket met single-player en co-op modes, bevat alle eerder uitgebrachte DLC (Lost in Nightmares en Desperate Escape verhaaluitbreidingen, Versus-modus, extra figuren en 4 kostuums), No Mercy-modus, evenals de nieuwe modus “The Mercenaries United”, die de twee favoriete favoriete modi, The Mercenaries en The Mercenaries Reunion combineert voor een nog intensere ervaring.

Over Resident Evil 6

video
play-rounded-fill

Resident Evil 6 combineert actie en overlevingshorror en is een dramatische horrorervaring die niet mag worden vergeten. De game omvat verschillende gebieden over de hele wereld met in de hoofdrol meerdere speelbare personages, waaronder favorieten van fans en nieuwe gezichten.

Spring in de strijd, alleen of in een co-op voor maximaal 4 spelers in 4 dramatische hoofdstukken van de campagne, of ga naar een van de extra modi zoals Survivor – waarin maximaal 6 spelers tegenover elkaar staan in een verwarmde strijd. Deze editie bevat alle DLC, samen met twee kostuums per hoofdpersonage die oorspronkelijk exclusief waren voor Residentevil.net, maar nu ontgrendeld kunnen worden via de game zelf.