Resident Evil 5 demo – Native resolutie maar framerate issues

Resident Evil 5 demo – Native resolutie maar framerate issues

Een van de recente eShop-demo’s is voor Resident Evil 5 en de andere is voor Resident Evil 6. YouTube-kanaal VG Tech heeft beide geanalyseerd.

video
play-rounded-fill

Frame rate issues

Ze hebben zowel de resolutie als de framerate gecontroleerd voor de Resident Evil 5-demo en het is goed en slecht nieuws. De game draait op de native 1920 × 1080 en 1280 × 720 in de handheld-modus. Het is de framerate waar het om gaat, omdat Capcom het niet op 30 fps heeft afgetopt.

Over Resident Evil 5

Een van de meest populaire Resident Evil-titels kan nu onderweg worden gespeeld, met Chris Redfield en zijn partner Sheva Alomar, terwijl ze zich naar het hart van Afrika wagen om een uitbraak te onderzoeken.

Dit volledig geladen pakket met single-player en co-op modes, bevat alle eerder uitgebrachte DLC (Lost in Nightmares en Desperate Escape verhaaluitbreidingen, Versus-modus, extra figuren en 4 kostuums), No Mercy-modus, evenals de nieuwe modus “The Mercenaries United”, die de twee favoriete favoriete modi, The Mercenaries en The Mercenaries Reunion combineert voor een nog intensere ervaring.