Resident Evil 5 en 6 zijn op komst

Resident Evil 5 en 6 zijn op komst

Tijdens Nintendo’s E3 Direct kondigde Capcom Resident Evil 5 en Resident Evil 6 aan, die beide in de herfst van 2019 naar Nintendo Switch komen.

video

Ports van zowel Resident Evil 5 als 6 worden in de herfst van dit jaar vrijgegeven voor de Nintendo Switch, waarbij Resident Evil 5 lokaal met beide speelt. Deze titel komt uit met alle eerder uitgebrachte dlc: Desperate Escape and Lost in Nightmares.

De Versus-modus is ook beschikbaar, net als de modus No Mercy en de nieuwe modus The Mercenaries United. De laatste modus is een minigame voor vier spelers die de spelmodi The Mercenaries en The Mercenaries Reunion combineert.

Resident Evil 6 ondersteunt co-op tot vier spelers en komt ook met extra modi zoals Survivor, waarbij maximaal zes spelers tegen elkaar moeten strijden. Resident Evil 6 komt ook uit op de Nintendo Switch met alle dlc die eerder op andere platforms waren uitgebracht.

Resident Evil 5

Terwijl de Umbrella Corporation en zijn aantal dodelijke virussen zijn vernietigd en ingeperkt, is een gevaarlijker dreiging ontstaan. Ergens in Afrika veranderen onschuldige dorpelingen in agressieve en verontrustende wezens.

Met online en couch-co-op kunnen spelers deze Resident Evil-klassieker ervaren als Chris Redfield of zijn partner, Sheva Alomar, terwijl het duo samenwerkt om de verantwoordelijken voor de virale uitbraak te onderzoeken en te stoppen. De game is gepland om dit najaar te lanceren.

Resident Evil 6

Overvloeiende actie en survivalhorror, Resident Evil 6 levert een epische en dramatische horrorervaring op. Resident Evil-favorieten Leon S. Kennedy en Chris Redfield krijgen gezelschap van nieuwkomers op de wereldmarkt voor een bedreiging op wereldniveau: het zeer virulente C-virus.

De game is gepland om dit najaar te lanceren.

Ad