Resident Evil Revelations 1 & 2 details

Resident Evil Revelations 1 & 2 details

Resident Evil Revelations 1 & 2 komen eind november al weer uit, maar we weten eigenlijk nog relatief weinig over hoe het grafisch gesteld is met de beide games.

Dankzij de Tokyo Game Show is daar toch wat verandering in gekomen. Inside Games, een Japanse site, meldt dat het eerste deel 1080p speelt.Wat vooral opviel aan de sessie die zij mochten doorbrengen met de game is de  soepele 60 frames per seconde.

Maar ook het feit dat de game gebruik maakt van motion controls en HD Rumble was opvallend, er is dus aandacht besteed aan het porten van deze game en dat is doorgaans natuurlijk een goede zaak.  Dit is volledig nieuw namelijk en niet terug te vinden in de andere versies van Resident Evil Revelations die er reeds beschikbaar zijn.

Gezien Capcom op sommige gebieden de Switch links heeft laten liggen is de ontwikkeling van een port met extra’s nog extra mooi. Laten we hopen dat ze dat blijven doen en dat meer titels van hun hand voor de Nintendo Switch beschikbaar mogen komen.

Resident Evil Revelations 2

Het tweede deel  geeft ook weer in 1080p, maar een constante 60fps wordt niet gehaald. Het kan zijn dat dit nog in ontwikkeling is, maar aangezien de game toch voor het oog dicht tegen de grafische versie van PS4 aanzit lijkt dit onwaarschijnlijk.

Wij bij NintendoReporters hebben de Revelations serie van Resident Evil nog niet eerder gespeeld, hij staat bij ons dus op de lijst om zeker te gaan spelen. November is een drukke drukke maand aan het worden.

Ga jij de Revelations serie van Resident Evil aanschaffen voor je Nintendo Switch?  Laat het ons weten!