Resident Evil Village Gold Edition – Verhaal trailer

Resident Evil Village Gold Edition – Verhaal trailer

Resident Evil Village’s Gold Edition en Winters’ Expansion DLC hebben een nieuwe look gekregen van Capcom. Drie dingen vallen op in Resident Evil Gold Edition. Het heeft een nieuwe third-person-modus, Mercenaries Extra Orders met nieuwe speelbare personages en podia, en Shadows of Rose, dat het verhaal van Rosemary, de dochter van Ethan, voortzet.

video
play-rounded-fill

Over Resident Evil Village Gold Edition

In “The Mercenaries: Additional Orders” kun je spelen als Ethan Winters, de hoofdpersoon uit Resident Evil Village, en een nieuwe groep helden en schurken. Met deze inhoudsupdate van Winters’ Expansion kunnen spelers in de grote schoenen van Alcina Dimitrescu stappen, de strijd aangaan met de magnetische krachten van Karl Heisenberg en de wapens en boulderboksvuisten van Chris Redfield gebruiken.

In deze modus boordevol actie torent Lady Dimitrescu met haar lengte van drie meter hoog boven haar vijanden uit. Ze gebruikt deze hoogte om Lycans en andere vijanden te bestrijden die de pech hebben om haar pad te kruisen. Lady Dimitrescu vult haar Thrill-meter in de strijd door haar tegenstanders aan stukken te hakken met haar vlijmscherpe klauwen. Dit geeft haar de mogelijkheid om speciale dingen te doen, zoals vijanden neerslaan of haar dochters bellen.

Heer Karl Heisenberg daarentegen heeft zijn eigen elektrische krachten. Heisenberg kan zijn aanvallen echt opladen omdat hij een grote hamer heeft en magnetische stromen kan beheersen. Soldat Jets, gemaakt in de fabriek van Heisenberg, vechten naast hem, maar pas op dat je niet verstrikt raakt in hun aanvallen, die bedoeld zijn om zichzelf te vernietigen. Heisenberg kan ook zijn bewegingssnelheid inruilen om te zien waar zijn vijanden van gemaakt zijn door ze met zijn magnetisch veld naar binnen te trekken of een show voor iedereen op te zetten door schroot als zaagbladen naar ze te gooien.

In “The Mercenaries: Additional Orders” was Chris Redfield ook een S.T.A.R.S. tussenpersoon. De legendarische BSAA-agent heeft een krachtige rechte stoot die hem uit krappe ruimtes kan halen en zijn Onslaught-meter snel kan vullen. Als Onslaught is ingeschakeld, kan Chris heel snel bewegen en herladen. Chris kan ook om hulp vragen van de Hound Wolf Squad door zijn doelzoeker te gebruiken om uit te zoeken waar de vijanden zijn en vervolgens om ondersteuningsaanvallen te roepen.

Op 28 oktober 2022 komt Resident Evil Village Cloud uit voor Nintendo Switch en de Winters’ Expansion komt uit op 2 december 2022.

Ad