Resident Services patch op komst voor Animal Crossing New Horizons Happy Home Paradise

Resident Services patch op komst voor Animal Crossing New Horizons Happy Home Paradise

Animal Crossing: New Horizons Happy Home Paradise DLC, die een paar maanden geleden door Nintendo was aangekondigd, is onlangs uitgebracht.

Helaas was het voor sommige spelers niet bepaald een volledig soepele ervaring.

Nintendo’s officiĆ«le Twitter-account voor AustraliĆ« en Nieuw-Zeeland vermeldde dat Animal Crossing New Horizons-spelers die de Happy Home Paradise DLC bezitten, gameplay-bugs kunnen ervaren als ze Resident Services bezoeken en vragen om het huis van een bewoner te verbouwen terwijl de poorten op hun luchthaven open zijn.

We raden spelers aan om niet te proberen het huis van een eilandbewoner te verbouwen terwijl de poorten op hun luchthaven open zijn. Zolang de poorten van de luchthaven gesloten zijn, zou je deze gameplay-bugs niet moeten tegenkomen bij het verbouwen van de huizen van bewoners op je eiland.

Resident Services patch

Nintendo zegt dat als je deze bugs tegenkomt, de gameplay-sessie moet worden beĆ«indigd, de game moet worden afgesloten en opnieuw moet worden gestart. Volgens Nintendo wordt je opslagbestand niet beĆÆnvloed.

Wat een oplossing betreft, heeft Nintendo bevestigd dat ze “binnenkort meer details zullen delen en dat er deze maand een patch zal verschijnen om dit probleem op te lossen”.