Respawn – Apex Legends cross-progression ergens in 2022

Respawn – Apex Legends cross-progression ergens in 2022

Cross-progressie in Apex Legends is iets waar veel mensen nog steeds op hopen, maar je zult nog wat langer moeten wachten, zegt ontwikkelaar Respawn Entertainment.

Hoewel Apex Legends cross-play met andere systemen ondersteunt, is cross-progressie de volgende natuurlijke stap voor het spel. Het blijkt echter moeilijker om cross-progressie te implementeren dan eerder werd gedacht en daarom zegt het team dat het pas volgend jaar klaar zal zijn.

Dit nieuws komt van Respawn’s communicatiedirecteur ‘rkrigney’ die onlangs heeft deelgenomen aan een Reddit Ask Me Anything-thread.

Rkrigney via Reddit AMA

“Cross-progression is gnarly as hell in terms of being a problem to solve, It’s not only that you have to solve the technical challenge of merging existing accounts, but there are also legal and contractual issues to navigate with purchasing on other platforms. Different regions have different laws. It’s a mess.

Rkrigney bevestigt ook dat het team “eraan werkt, en we zijn vastbesloten om het te leveren” – hoewel de ruwe releasedatum pas “volgend jaar is.

Over Apex Legends

Kijk je goed? Nieuwe Legend Seer doet mee aan de Spelen. Gebruik zijn zwerm micro-drones om de locaties van je tegenstanders te onthullen voordat je je nietsvermoedende vijanden in een hinderlaag legt. De nieuwe Rampage LMG zal de hitte brengen, vooral als je een thermietgranaat laadt voor wat extra vuurkracht. Verken World’s Edge zoals het ongedaan wordt gemaakt; na maanden van agressieve mijnbouw van Hammond Industries beginnen de scheuren zichtbaar te worden. Dit zijn de Spelen van iedereen om te winnen; kom je als overwinnaar uit de strijd?

Koop de Battle Pass en vecht door dagelijkse en wekelijkse uitdagingen om unieke beloningen te verdienen, zoals XP-boosts en skins. Op level 25 spreid je Valkyrie’s vleugels in haar legendarische “Aerial Evolution”, en na 50 levels schitteren ze helder met Horizon’s “Biotic Luminary” skin. Als je een completist bent, bereik dan drievoudige cijfers en ontgrendel de Reactive Volt’s Symbiotic Relationship en Fatal Injection recolor. Er zijn onderweg nog tal van andere opwindende beloningen: muziekpakketten, laadschermen, skydive-emotes, quizzen en meer! Pak de bundel om direct de eerste 25 levels te ontgrendelen. Stap er in stijl uit met de Apex Legends: Emergence Battle Pass.

Bevat in-game aankopen.

Verover met een personage in Apex Legends, een gratis te spelen* Battle Royale-shooter waarin legendarische personages met krachtige vaardigheden samenwerken om te strijden voor roem en fortuin aan de rand van de Frontier.

Beheers een steeds groter wordende selectie van diverse legendes, diepgaand tactisch squadronspel en gedurfde nieuwe innovaties die de Battle Royale-ervaring naar een hoger niveau tillen, allemaal in een ruige wereld waar alles mag.

Welkom bij de volgende evolutie van Battle Royale.

Een selectie van legendarische personages

– Beheers een groeiend aantal krachtige legendes, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, sterke punten en vaardigheden die gemakkelijk te leren zijn, maar een uitdaging zijn om echt onder de knie te krijgen

Bouw je bemanning

-Kies je legende en combineer hun unieke vaardigheden samen met andere spelers om de ultieme bemanning te vormen.

Strategische Battle Royale

-Gebruik je vaardigheden – en je verstand – om on-the-fly strategische beslissingen te nemen en de sterke punten van je bemanning aan te passen om nieuwe uitdagingen aan te gaan naarmate de wedstrijd vordert.

Genre-evoluerende innovatie

-Ervaar een gloednieuwe reeks innovatieve functies die het Battle Royale-genre naar een hoger niveau tillen, waaronder Respawn Beacons, Smart Comms, Intelligent Inventory en een geheel nieuwe manier om in actie te komen met Jumpmaster-implementatie.

Ad