Respawn; Apex Legends nieuws wordt binnenkort aangekondigd

Respawn; Apex Legends nieuws wordt binnenkort aangekondigd

Apex Legends-regisseur Chad Grenier heeft een fan van op Twitter laten weten dat ze binnenkort nieuws zullen delen over de aankomende Nintendo Switch-versie.

De gratis te spelen Battle Royale-titel zal naar verwachting op 2 februari op het nieuwste platform van Nintendo verschijnen. Dit sluit aan bij Apex Legends Seizoen 8, dat op dezelfde datum arriveert.

Over Apex Legends

Verover met karakter in Apex Legends, een gratis * Battle Royale-shooter waarin legendarische personages met krachtige vaardigheden samenwerken om roem en fortuin aan de rand van de Frontier. Beheers een steeds groter wordende selectie van diverse Legends, diepgaande tactische squad-play en gedurfde nieuwe innovaties die de Battle Royale-ervaring naar een hoger niveau tillen – allemaal in een ruige wereld waar alles kan. Welkom bij de volgende evolutie van Battle Royale.

Een selectie van legendarische personages

– Beheers een groeiend aantal krachtige Legends, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, sterke punten en vaardigheden die gemakkelijk te leren zijn, maar uitdagend om echt onder de knie te krijgen.

Bouw je team op

-Kies je legende en combineer hun unieke vaardigheden samen met andere spelers om de ultieme crew te vormen.

Strategische Battle Royale

-Gebruik je vaardigheden – en je verstand – om direct strategische beslissingen te nemen en de sterke punten van je bemanning aan te passen aan nieuwe uitdagingen naarmate de wedstrijd vordert.

Genre-evoluerende innovatie

-Ervaar een gloednieuwe reeks innovatieve functies die het Battle Royale-genre naar een hoger niveau tillen, waaronder Respawn Beacons, Smart Comms, Intelligent Inventory en een geheel nieuwe manier om in de actie te vallen met de implementatie van Jumpmaster.

Zoete, zoete buit

-Drop binnen en plunder met een groot aantal krachtige wapens, diverse hulpstukken en handig pantser om je te beschermen in de strijd. Verzamel na het gevecht een schat aan cosmetische opties om je personage en wapens te personaliseren en ontgrendel nieuwe manieren om te pronken tijdens de wedstrijd.