Retailer vermeld Biomutant voor oktober

Retailer vermeld Biomutant voor oktober

Een Portugese videogamewinkel heeft onlangs een vermelding voor Biomutant op de Nintendo Switch geplaatst. Biomutant kost € 55 en wordt geleverd met boxart in de nieuwe vermelding. 25 oktober 2022 wordt vermeld als de datum waarop Biomutant uitkomt. Hoewel de game nog niet is bevestigd voor de Nintendo Switch, is de uitgever, THQ Nordic, een grote fan van Nintendo’s huidige platform.

Over biomutant

BIOMUTANT is een open-wereld, post-apocalyptische Kung-Fu fabel-RPG met een uniek vechtsysteem in vechtsportstijl waarmee je melee, schieten en mutante actie kunt combineren.

Het land wordt vernietigd door een ziekte en de Tree-of-

De dood sijpelt vanaf zijn wortels het leven binnen. De stammen zijn opgesplitst. Verken een wereld die in chaos verkeert en beslis wat ermee zal gebeuren. Zul jij zijn redder zijn of hem naar een nog erger lot leiden?

Belangrijkste kenmerken: een nieuwe kijk op gevechten van derden

Het vechtsysteem is gebaseerd op vechtsporten. Het geeft je veel bewegingsruimte en laat je schieten, melee en krachten van je mutaties mixen. Naarmate je beter wordt in Wung-Fu en nieuwe meesters ontmoet, leer je nieuwe manieren om te vechten. Dit geeft je meer opties en zorgt ervoor dat vechten nooit saai wordt.

BETER WORDEN IN WAT JE DOET

Je kunt je uiterlijk en spel veranderen door je genen opnieuw te coderen. Blootstelling aan biocontaminatie in de wereld geeft je mutaties zoals de Turtleform en Mucus Bubble. Blootstelling aan radioactiviteit in bunkers uit de oude wereld zal je geest beïnvloeden en je psi-mutaties geven zoals telekinese, levitatie en meer.

HET VOLGENDE NIVEAU VAN AMBACHT

Als je wapens maakt, heb je volledige vrijheid. Je kunt je eigen unieke 1H of 2H slash and crush wapens maken door onderdelen te mixen en matchen. Je kunt revolvers, geweren en jachtgeweren gebruiken, en bio-verontreinigde slibflesjes kunnen worden aangepast met kurkentrekkers en kettingzaagmodules op batterijen om toe te voegen aan je gevechtsarsenaal. Je ontmoet ook mensen die coole dingen voor je kunnen maken, zoals bionische vleugels, een springpakket of zelfs veranderingen aan je schrootspeelgoed-sidekick, de Automaton.

Maak je klaar voor avontuur

Je hebt volledige vrijheid over wat je personage draagt. Niet alleen wanneer je kiest welke wapens je maakt, maar ook wanneer je kiest wat voor uitrusting je draagt. Als je de Dode Zones wilt verkennen, kun je een gasmasker en een zuurstoftank krijgen. Als je naar cryonische gebieden wilt gaan, kun je kleding krijgen die tegen de kou kan. Als je biologisch besmette wezens wilt bestrijden, kun je beschermende uitrusting krijgen.

KOM DOOR IN EEN DRUKKE, OPEN WERELD

Je bent vrij om de wereld en wat zich eronder bevindt te voet, per mech, jetski, luchtballon of andere bergen te verkennen die specifiek zijn voor het gebied. Verken de uitstervende wildernis, de tunnels en bunkernetwerken van de onderwereld en vind je weg de bergen in of naar de archipel. In deze heldere en kleurrijke wereld zijn er veel dingen te vinden, mysteries om op te lossen, wezens om tegen te vechten en vreemde mensen om te ontmoeten.

EEN ONGEBRUIKELIJK VERHAAL MET EEN ONGEWOON EINDE

Je acties zijn een groot deel van hoe het verhaal van End coming to the New World zich afspeelt. Een plaag vernietigt het land en de wortels van de Boom des Levens bloeden dood. De stammen zijn opgesplitst en hebben iemand nodig die krachtig genoeg is om ze bij elkaar te brengen of ze allemaal neer te halen…

Een verhalenverteller vertelt je over elke stap van je reis door de wereld, maar het zijn je acties en beslissingen die bepalen hoe je overlevingsverhaal eindigt.