Retailers vermelden Prince of Persia: Sands of Time Remake

Retailers vermelden Prince of Persia: Sands of Time Remake

Ubisoft kondigde eerder dit jaar aan dat het klassieke actie-avonturenspel Prince of Persia: The Sands of Time opnieuw wordt gemaakt en komend jaar uitkomt.

Ubisoft verklaarde dat het alleen werd uitgebracht op PlayStation 4, Xbox One en pc. Maar een Nintendo Switch-versie werd door het bedrijf op hun website vermeld en vervolgens verwijderd.

Om nog meer gewicht te geven aan de geruchten

Nu zijn er vermeldingen voor de Switch-versie verschenen op twee Griekse websites van videogames. Prince of Persia: The Sands of Time Remake staat gepland voor 21 januari 2021.

Over Prince of Persia: Sands of Time

Temidden van het verschroeide zand van het oude Perzië is er een legende gesponnen in een oude taal. Het spreekt van een tijd gedragen door bloed en geregeerd door bedrog. Een jonge prins wordt aangetrokken door de duistere krachten van een magische dolk en wordt geleid om een ​​dodelijk kwaad te ontketenen op een prachtig koninkrijk. Geholpen door de listen van een verleidelijke prinses en de absolute krachten van de Sands of Time, voert de prins een aangrijpende zoektocht uit om de vervloekte kamers van het paleis terug te winnen en de vrede in zijn land te herstellen.

Een ongeëvenaarde held – Met krachten van mythische proporties keert de Prins terug naar actie-avontuurlijke games met zwaartekracht tartende acrobatiek, woeste vechtvaardigheden en het vermogen om de tijd te buigen om zijn lot te vervullen.

Exotische werelden en uitgestrekte koninkrijken – Ontdek de mysteries van een wereld die nog nooit eerder is verkend in actie-avontuurlijke games. Het middeleeuwse Perzië, mythisch en dodelijk, herbergt een duizelingwekkende reeks landschappen en koninkrijken om te verkennen en te veroveren.

Een overweldigend avontuur van verraad en triomf – De epische legendes en dodelijke wezens van het mythische Perzië komen tot leven in dit spannende verhaal met meer wendingen dan het labyrintische paleis zelf.

Ad