Retro Machina – Eerste 30 minuten

Retro Machina – Eerste 30 minuten

Moet je de wereld van Retro Machina op Nintendo Switch gaan verkennen? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 30 minuten bekijken.

In Retro Machina zien spelers de controle over een malafide automaat – die vecht om te overleven in een dolgedraaide robotstad!

video
play-rounded-fill

Over Retro Machina

Er is nog maar één stad op de planeet, en het zijn nu alleen robots die er wonen. Beschermd door een glazen koepel, stijgt Endeavour uit boven het ooit levendige gebied en arbeidersrobots doen hun best om het gaande te houden. Om het in stand te houden, moet elke robot zijn werk perfect doen en worden alle gevonden onvolkomenheden weggegooid.

Naar een autokerkhof gegooid vanwege een storing, is een enkele robotwerker op zoek naar een oplossing. Maar de stad ziet deze loyale werker nu als een bedreiging, dus alle robots en verdedigingen die Endeavour beschermen, hebben zich tegen hun voormalige collega gekeerd. Met het unieke vermogen om verschillende machines van de stad te besturen, inclusief alle robots die in de weg staan, is deze kleine robot op een missie om zichzelf te herstellen en intelligent leven te vinden.

Toch lijkt het erop dat er geen intelligent leven meer is. Alleen de robots die zijn geprogrammeerd om de stad mooi en schoon te houden voor mensen die nergens te vinden zijn.

Belangrijkste kenmerken

U staat er alleen voor

Lang geleden verdwenen mensen en lieten alleen hun robotachtige creaties achter. Nu valt de wereld die ze achterlieten uit elkaar. Is er iemand die je kan helpen het op te lossen en te ontdekken wat er is gebeurd met de mensen die hier woonden?

Uw vijanden zijn uw werktuigen

De kleine robot, die alleen op de wereld is, heeft een speciale truc in petto: de mogelijkheid om andere machines te hacken en de controle te krijgen. Gebruik ze zoals je wilt: je kunt ze tegen elkaar laten vechten, onbereikbare plaatsen verkennen, puzzels oplossen of je gewoon begeleiden op je reis. Er zijn tientallen robots met verschillende vaardigheden die u kunt verkennen.

Verken de veelzijdige wereld

Van ondergrondse voorzieningen tot de gouden straten van Endeavour, de laatste stad op aarde, je reis voert je door een hele regio vol nieuwe uitdagingen, nieuwe robots en mysteries om te verkennen.

Retro Machina kwam op 12 mei 2021 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99.

Ad