Return to Monkey Island – Komt in September + nieuwe trailer

Return to Monkey Island – Komt in September + nieuwe trailer

De definitieve releasedatum voor Return to Monkey Island op Nintendo Switch is vastgesteld. Devolver Digital en Terrible Toybox hebben bevestigd dat het vervolg op het klassieke avonturenspel op 19 september 2022 uitkomt.

video
play-rounded-fill

Over Return to Monkey Island

Return to Monkey Island is een spannende verrassing van de maker van de serie Ron Gilbert. Het vervolgt het verhaal van de beroemde avonturengames The Secret of Monkey Island en Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge, die zijn gemaakt in samenwerking met Lucasfilm Games.

Guybrush Threepwood is al heel lang niet meer in een strijd verwikkeld met zijn vijand, de zombiepiraat LeChuck. Elaine Marley, zijn ware liefde, geeft er niet meer om een ​​leider te zijn, en Guybrush is verloren en ongelukkig omdat hij het geheim van Monkey Island nooit heeft gevonden. Jonge, coole piratenleiders onder leiding van Captain Madison zijn van de oude garde af. Het is erger geworden op Melee Island en de bekende zakenman Stan is opgesloten voor ‘marketinggerelateerde misdaden’.

Geklets met oude vrienden en nieuwe gezichten op bekende eilanden nu onder gevaarlijk nieuw leiderschap. Ga dan naar zee en verken het nieuwe en onbekende terwijl je probeert uit moeilijke situaties te komen. Guybrush is nog geen held omdat hij nog geen lastige puzzels heeft opgelost of vreemde situaties heeft opgelost.

Terug naar Point-and-click-avontuur

Met een slimme update van de point-and-click-besturing van klassieke avonturengames, kunnen dappere piraten puzzels oplossen en de eilanden verkennen zonder een muis te gebruiken. Piraterij is eenvoudig omdat interacties gebaseerd zijn op de huidige situatie, dialoogstructuren veranderen op basis van wat de speler zegt en het inventarissysteem eenvoudig te gebruiken is.

Archipelavonturen wachten op je.

Vind je weg op Melee Island, een bekende plek waarvan de leiders zowel oude vrienden als nieuwe gezichten onder druk hebben gezet. Je kunt zowel vrienden als vijanden maken door naar onbekende plaatsen zoals Terror Island en de koude buitenposten van Brrr Muda te gaan.

Gemaakt door een legendarische bemanning

Ron Gilbert, de beroemde maker van de serie, is terug voor de spannende afsluiting van de Monkey Island-games. Naast hem zijn game co-schrijver Dave Grossman, art director Rex Crowle (Knights & Bikes, Tearaway) en componisten Peter McConnell, Michael Land en Clint Bajakian (Monkey Island, Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge).

Return to Monkey Island is als digitale download beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.