Return to Monkey Island – Launch trailer

Return to Monkey Island – Launch trailer

Return to Monkey Island is nu beschikbaar op Nintendo Switch en om dat te vieren hebben we een nieuwe trailer. Devolver Digital heeft de laatste trailer van de game uitgebracht.

Return to Monkey Island is een spannende verrassing van de maker van de serie Ron Gilbert. Het vervolgt het verhaal van de beroemde avonturengames The Secret of Monkey Island en Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge, die zijn gemaakt in samenwerking met Lucasfilm Games.

video
play-rounded-fill

Over Return to Monkey Island

Guybrush Threepwood is al heel lang niet meer in een strijd verwikkeld met zijn vijand, de zombiepiraat LeChuck. Elaine Marley, zijn ware liefde, geeft er niet meer om een ​​leider te zijn, en Guybrush is verloren en ongelukkig omdat hij het geheim van Monkey Island nooit heeft gevonden. Jonge, coole piratenleiders onder leiding van Captain Madison zijn van de oude garde af. Het is erger geworden op Melee Island en de bekende zakenman Stan is opgesloten voor ‘marketinggerelateerde misdaden’.

Praat met oude vrienden en nieuwe mensen op bekende eilanden die zijn overgenomen door gevaarlijke nieuwe leiders. Ga dan naar zee en verken het nieuwe en onbekende terwijl je probeert uit moeilijke situaties te komen. Het enige dat tussen Guybrush en glorie staat, zijn lastige puzzels, vreemde situaties en geweldige comebacks.”

  • Terug naar Point-and-click-avontuur
    • Met een slimme update van de point-and-click-besturing van klassieke avonturengames, kunnen dappere piraten puzzels oplossen en de eilanden verkennen door op dingen te klikken. Piraterij is eenvoudig omdat interacties gebaseerd zijn op de huidige situatie, dialoogstructuren veranderen op basis van wat de speler zegt en het inventarissysteem eenvoudig te gebruiken is.
  • Archipelago Adventures wachten op je.
    • Vind je weg op Melee Island, een bekende plek waarvan de leiders zowel oude vrienden als nieuwe gezichten onder druk hebben gezet. Je kunt zowel vrienden als vijanden maken door naar onbekende plaatsen te gaan, zoals Terror Island en de koude buitenposten van Brrr Muda.
  • Gemaakt door een beroemde groep mensen
    • In de spannende afsluiting van de Monkey Island-serie keert de beroemde maker van de serie, Ron Gilbert, terug, samen met co-schrijver Dave Grossman, artdirector Rex Crowle (Knights & Bikes, Tearaway) en componisten Peter McConnell, Michael Land, en Clint Bajakian (Monkey Island, Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge).

Je kunt Return to Monkey Island nu kopen in de Nintendo Switch eShop.