Reverie Knights Tactics – Launch trailer

Reverie Knights Tactics – Launch trailer

Er is een nieuwe lanceringstrailer uitgebracht voor Reverie Knights Tactics, de nieuwe turn-based tactische RPG van 1C Entertainment en 40 Giants Entertainment. De game is onlangs uitgebracht voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

OVER Reverie Knights Tactics

Reverie Knights Tactics is een turn-based tactisch rollenspel met strategische gevechten in isometrische rasters, waarbij elke keuze die je maakt het verhaal en de manier waarop de personages zijn geconfigureerd kan veranderen.

Ga op avontuur om Lennorien te ontdekken, een lang verloren Elvische stad, om je dierbaren te redden terwijl je vecht tegen de koboldendreiging die het continent heeft geterroriseerd!

Leid je team van helden, elk met hun eigen unieke talenten en vaardigheden, zodat je een verscheidenheid aan gevechtstechnieken kunt gebruiken om je vijanden te verslaan.

In een episch avontuur, visueel romanformaat, verken je een magisch rijk met uitgebreide kaart- en scenarioverkenning!

Elke keer dat je je personages bouwt, maak je nieuwe uitrustingen en accessoires van de rijkdommen die je verwerft en gebruik je ze als tactisch voordeel.

Functies

  • Prachtige handgetekende kunst: nauwgezette gelaagde illustraties, variërend van een potloodschets tot full colour details.
  • Besluitgerichte verhaallijn: tijdens je reizen zul je veel keuzes kunnen maken die het verhaal en de reacties van andere personages beïnvloeden.
  • Karakteraanpassing: verbeter de krachten van je personage door hun prestatiekwaliteiten, talenten en accessoires aan te passen!
  • Item Crafting: Terwijl je de omgeving verkent, verzamel je sterke objecten en ontdek je nieuwe combinaties om nieuwe items te bouwen.
  • Verken een enorme kaart, ontdek verborgen missies, los raadsels op en verken situaties en kwaadaardige kerkers!
  • Er zijn maximaal vier heldenpersonages mogelijk: bestuur vier afzonderlijke helden, elk met hun eigen unieke talenten en capaciteiten, die je een verscheidenheid aan vechttactieken bieden.
  • Gevechtsfasen: reageer op de benadering van je tegenstander en bedenk de ideale strategie voor elke beurt, waarbij je vooruit moet plannen.
  • Interactieve gevechtsscenario’s: pas elementen van de gevechtsomgeving aan en profiteer van scenario-effecten!
  • Meerdere gevechtsrasters: elk gevecht heeft een apart isometrisch raster, waardoor elke ontmoeting uniek is.

Reverie Knights Tactics is nu beschikbaar als digitale download in de Nintendo eShop voor Nintendo Switch.

Ad