Reverse Collapse: Code Name Bakery – Nieuwe Trailers

Reverse Collapse: Code Name Bakery – Nieuwe Trailers

Uitgever X.D. Network en ontwikkelaar MICAteam van Sunborn Games Technology hebben een tweede preview-trailer en gameplay-trailer uitgebracht voor Reverse Collapse: Code Name Bakery.

De preview-trailer plaagt meer van het verhaal van de game, terwijl de gameplay-trailer een fase van baasgevechten in actie bevat.

video
play-rounded-fill

De gameplay-preview bevat een baasgevecht tegen Noel, de jongere zus van de hoofdrolspeler Jefuty. De beelden laten de nieuwe live 2D-modellen, dynamische slagvelden en geavanceerde bewegende beelden van de game zien die ongekend zijn voor tactische RPG’s.

video
play-rounded-fill

Na ongeveer 41 seconden in de video zien we een glimp van het personageblad met de acht gevechtsstatistieken van elk personage naast de standaard HP, AP en SP. Elk personage heeft ook zijn eigen unieke passieven, wapens en een inventaris van andere vaardigheden.

Over omgekeerd samenvouwen: codenaam bakkerij

Reverse Collapse: Code Name Bakery is een tactische RPG-game die momenteel in ontwikkeling is voor pc, Nintendo Switch en mobiel. De game is een remaster van Sunborn Network’s Code Name: Bakery Girl (2013) met verbeterde graphics, voice-overs, podia, gameplay-mechanica en verhaallijn; het is ook een vervolg op Girls ’Frontline en een prequel voor de aankomende Girls’ Frontline 2: Exilium, de vlaggenschiptitels van de ontwikkelaar.

De game breidt uit op het Reverse Collapse-universum waarin de speler de rol aanneemt van Jefuty terwijl ze worstelt om de oorlog te overleven. Met dit project keert Sunborn Network terug naar het premium gamemodel met een allesomvattende singleplayer-ervaring.