Rhythm Fighter komt op 14 januari 2021

Rhythm Fighter komt op 14 januari 2021

Ontwikkelaar Coconut Island heeft onthuld dat Rhythm Fighter op 14 januari 2021 naar de Nintendo Switch eShop gaat voor $ 16,99 USD.

Nadat de groenten van de wereld schurkenstaten zijn geworden, is het aan de spelers om terug te vechten en de vrede te beschermen – slag voor slag!

video
play-rounded-fill

Coconut Island Games en ontwikkelaar echo Games hebben aangekondigd dat hun roguelike, beat-based, beat ’em up Rhythm Fighter op 14 januari op de Nintendo Switch verschijnt. Bekijk in de nieuwste trailer een glimp van de groovy actie op Switch! < / p>

Over Rhythm Fighter

Dit is een roguelike horizontale actiespel waarbij spelers de beats moeten volgen om tegenstanders te verslaan. Beats om te volgen, vuist tot op het bot. Neem het op tegen de vijand en dans om te doden!

Commander Chaos, de meest beruchte Beatarain in dit universum. Uiteindelijk richtte hij zijn zinnen op de planeet aarde en vernietigde hij het vredige leven van dieren en groenten. Hij gebruikt donkere Beat-energie en verandert alle heerlijke groenten in een oogwenk in slechte volgelingen. Ze richten schade aan over de hele wereld. Talloze dierenhelden hebben zich opgeofferd. Het kwaadaardige doel van Commander Chaos zal in een oogwenk slagen.

Op het kritieke moment is een mysterieuze man, Mr. Disco, die ook uit Beatara kwam, deze planeet overkomen. Hij gebruikt heldere Beat Energy en wekt alle uitgeputte helden op. Met alle hulp van deze mysterieuze kracht hebben helden geleidelijk een manier gevonden om de duisternis te verslaan. Ze kunnen het ritme volgen! Daarna beginnen ze aan een reis om de planeet te redden. Maar het ware doel, niemand weet …

Rhythm Fighter is een hardcore game die 2D Roguelike combineert met ritme. In dit spel moet je het ritme volgen, vuist tegen vlees. Tegelijkertijd moet je aandacht besteden aan bewegen, rollen, slaan, enz. Je moet het opnemen tegen een sterke tegenstander en je moed tonen, je kenmerkende zet maken.

Willekeurig gegenereerd slagveld, speciale kamer vol verrassingen, honderden coole vaardigheden en verschillende wapens voor je neus. Waar wacht je op?

DJ, agent en leerlingen, enz. We updaten voortdurend allerlei soorten helden. Er zijn verschillende keuzes voor jou! Van karakterontwerp tot stijl, van vaardigheden tot bediening, ze hebben allemaal hun eigen kenmerken. Het is te moeilijk om te weigeren!

Met talloze combinaties van vaardigheden en wapens kun je de meest verbazingwekkende speelmethode laten zien en de wereld choqueren!

Ad