Rhythm Sprout – Launch trailer

Rhythm Sprout – Launch trailer

SURT, de ontwikkelaar van de game, en tinyBuild, de uitgever van de game, hebben zojuist de lanceringstrailer vrijgegeven voor hun grappige ritmegame Rhythm Sprout. Het is nu beschikbaar op Switch in een officiƫle hoedanigheid.

video
play-rounded-fill

Over Rhythm Sprout

Sprout, the Chosen Onion, nodigt je uit om hem te vergezellen op een fantastische reis door het Vegetable Kingdom om het koninkrijk te verdedigen tegen het gevaar van King Sugar Daddy’s leger van Bad Sweets. Vecht, sprint en dans je een weg door handgemaakte podia met een muzikaal thema, zoals Fruitopia, Daddy Club, Winter Woods en Haunted Mansion, elk met zijn eigen unieke soundtrack.

Ontdek waar de rechtmatige opvolger van het koninkrijk, prinses Bloemkool, te vinden is, zodat de orde tussen de verstilde groenten en fruit kan worden hersteld. Synchroniseer nauwkeurig op het ritme van verschillende muziekstijlen, zoals K-pop, lo-fi, elektronische dansmuziek (EDM), disco en metal, terwijl je uitdagende bazen als Candy Mama, Count Arelle en Chock uitschakelt. Zorg er ook voor dat je de telefoontjes van King Brock beantwoordt; de vorst is altijd geĆÆnteresseerd in de laatste informatie.

Verover ziekelijk heerlijke vijanden, van ijshoorntjes tot vervelende peperkoekmensen, om nieuwe levels, extra uitdagingen en cosmetische skins voor de heldhaftige Sprout en zijn wapen te ontgrendelen. Deze unlockables kunnen worden verkregen door deze vijanden te verslaan. Remix eerdere levels met behulp van verschillende spelmodi zoals Turbo, Mirror, Shuffle en Totally Random om de ritmemeester van het land te worden en geniet van urenlange herspeelbaarheid op high-sync beatmaps die zowel doorgewinterde spelers van ritmegames als degenen die gewoon zijn zullen plezieren beginnend met het genre.

Rhythm Sprout is nu beschikbaar in de eShop voor Nintendo Switch voor iedereen die het wil kopen.