RICO komt 14 maart

RICO komt 14 maart

Rising Star Games en Ground Shatter hebben de releasedatum en prijzen voor online coöpshooter RICO voor Nintendo Switch aangekondigd.

video

Over RICO

De titel van het spel staat voor “Racketeer beïnvloede en corrupte organisaties” -wet, een federale wet van de Verenigde Staten met betrekking tot criminele organisaties. Maar vergeet dat! Schop deuren gewoon op de grond, schiet slechteriken neer, en exploiteer het verrassingselement om de overhand te krijgen tegen overweldigende kansen, in deze coöperatieve multiplayer first person shooter.

Werk samen met een vriend in een lokale bankcoöperatie of online, om door een steeds veranderende reeks van procedureel gegenereerde levels te blazen. Kom elke dag terug voor dagelijkse uitdagingen en ontgrendel tijdens het spelen wapens, wapenaanpassingen en nieuwe ‘eigenschappen’: het spel beïnvloedt de beloningen die de vaardigheden van je personages wijzigen, verbeteren en drastisch veranderen.

RICO is een arcade-achtige first-person shooter die is geïnspireerd op moderne actiefilms. In het spel spelen jij en een vriend als een paar losse-kanon politie-partners, vierentwintig uur om een ​​zaak te kraken als onderdeel van een elite taakgroep georganiseerde misdaad.

Planning is eerder tactisch dan strategisch, spelers moeten in het moment reageren op shootouts terwijl ze zich ontplooien, met extra extra tijd om de situatie te beoordelen als ze in staat zijn om hun tegenstanders te verrassen. Munitie en vijanden zijn er in overvloed en gevechten zijn pittig en indrukwekkend, ondersteund door een uitgebreid vernietigingssysteem dat ervoor zorgt dat elk schot er geweldig uitziet en aanvoelt.

Gameplay-functies:

  • Online coöp en offline split-screen play
  • “Daily play” met online leaderboards
  • Willekeurig gegenereerde cases, bewerkingen en omgevingen
  • Ontgrendelbare wapens, eigenschappen en missietypen
  • Concureer met de klok om een ​​zaak binnen 24 uur op te lossen

Volgens Rising Star Games is RICO vanaf 14 maart 2019 verkrijgbaar voor de retail en Nintendo eShop voor € 19,99 / $ 19,99 in het westen.

Ad