Rift Racoon – Eerste 12 minuten

Rift Racoon – Eerste 12 minuten

Heb jij het verstand om Rift Racoon op Nintendo Switch te veroveren? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 12 minuten bekijken.

Rift Racoon ziet spelers in de rol van Tucker – een teleporterende wasbeer met een robotachtige achtervolger op zijn staart!

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Rift Racoon

Ga hardcore platformuitdagingen aan als een teleporterende wasbeer!

Bereid je voor op intense precisieplatforms terwijl je de rol aanneemt van een schurkachtige wasbeer genaamd Tucker die een merkwaardige vaardigheid bezit: teleportatie! Tucker heeft jouw hulp nodig om een ​​weg naar huis te vinden en te ontsnappen aan de mysterieuze robot die niet van zijn staart komt. Gebruik zijn klauwen om muren te beklimmen, over valkuilen en pieken te springen, door barrières te teleporteren en meer in 50 handgemaakte levels.

Tucker is misschien schattig, maar de uitdagingen waarmee hij wordt geconfronteerd, zijn niet voor bangeriken. Deze spannende podia zullen zelfs de meest geavanceerde platformliefhebbers uitdagen! De bedieningselementen zijn gemakkelijk te leren, maar moeilijk te beheersen. Bij elke storing leer je van eerdere fouten en kom je snel weer in actie. Heb jij de strepen om Tucker er levend doorheen te krijgen?

Functies:

  • Beheers strakke controles voor nauwkeurig platformen.
  • Teleporteer over grote gaten en vallen of zelfs door muren!
  • Geniet van retro-beelden die zijn geïnspireerd op klassieke games en animaties.
  • Ga op de maat met 10 unieke muziektracks!
  • Ontdek diamanten die in alle 50 fasen verborgen zijn om nieuwe kleuren voor Tucker te ontgrendelen.

Rift Raccoon is op 12 mei 2021 in de Nintendo Switch eShop verschenen voor $ 4,99.