Ring Fit Adventure – Accolades Trailer

Ring Fit Adventure – Accolades Trailer

Nog steeds onzeker om fit te worden tijdens het levellen in de fantasiewereld van Ring Fit Adventure? Nintendo heeft onlangs een accolades trailer uitgebracht voor de game die beoordelingen van de game-pers laat zien.

video
play-rounded-fill

Over Ring Fit Adventure

Verken een fantastische avonturenwereld om een ​​bodybuilding-draak en zijn volgelingen te verslaan met echte oefeningen! Doorkruis met gras bedekte vlaktes door op zijn plaats te joggen, val vijanden aan met bovenhoofdse schouderpersen en vul je gezondheidsmeter bij door enkele yogahoudingen te raken. Twee nieuwe accessoires, Ring -Con en beenriem, meten je real-world acties en helpen ze om te zetten in in-game bewegingen. Met extra minigames is Ring Fit Adventure een geweldige ontsnapping voor spelers van alle niveaus en schema’s.

Versla in de Adventure-modus vijanden met aanvallen op basis van echte oefeningen! Terwijl je elk niveau doorwerkt (en mogelijk ook zweet), verdien je ervaringspunten. Tussen de gevechten door kunt u ongebruikelijke transportmethoden tegenkomen, zoals squat-aangedreven lanceerplatforms, en meer! Wil je concurreren met anderen? Ga rond het Ring-Con-accessoire en kies uit een paar minigames: breek dozen met luchtstoten, ambachtelijk aardewerk met squats en vele anderen.

Wat denk jij ervan?

Zin om te delen wat je denkt over het fitness-gevulde zoektocht rollenspel van Nintendo met behulp van real-life oefeningen?