Ring Fit Adventure – Introductie Trailer

Ring Fit Adventure – Introductie Trailer

Nintendo heeft twee Ring Fit Adventure-video’s geüpload op hun Japanse YouTube-kanaal.

De eerste video is een trailer van 8 minuten die spelers laat kennismaken met het spel. De tweede video is nu een tv-commercial die in Japan wordt uitgezonden.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Ring Fit Adventure

Een avontuur dat je in beweging houdt!

Met de Ring-Con in de hand en uitgerust met de beenriem, is het tijd om aan een fitnessgevulde zoektocht te beginnen! Verken een fantasiewereldwereld om een ​​bodybuildingdraak en zijn volgelingen te verslaan met echte oefeningen in Ring Fit Adventure, een fitnessvideogame voor Nintendo Switch! Jog op zijn plaats om met gras bedekte vlaktes te doorkruisen, druk op de schouder om vijanden aan te vallen en stel yogahoudingen in om je gezondheidsmeter bij te vullen.

Twee nieuwe accessoires, Ring-Con en beenriem, meten nauwkeurig je real-world acties en veranderen ze in in-game bewegingen. Met extra minispellen en aanpasbare trainingsroutines voor het hele lichaam, is Ring Fit Adventure een geweldige ontsnapping voor spelers van alle niveaus en schema’s.

Verbeter je personage en jezelf!

Versla in de Adventure-modus vijanden met aanvallen op basis van meer dan 40 echte oefeningen terwijl je meer dan 100 niveaus doorkruist in meer dan 20 werelden. Terwijl je elk niveau doorloopt (en mogelijk een beetje zweet), verdien je ervaringspunten en verzamel je ingrediënten om gezondheidsherstellende smoothies te maken.

Tussen de gevechten door kunt u ongebruikelijke transportmethoden tegenkomen, zoals squat-aangedreven lanceerplatforms, watervallen naar paddleboard en nog veel meer! Voor meer verrassingen stop je in de stad en bezoek je de General Store om trainingskleding te kopen die je aanvals- en verdedigingsstatistieken verhoogt, of neem je extra missies aan voor super effectieve items.

Wil je concurreren met anderen? Ga rond het Ring-Con-accessoire en kies uit 12 minigames: breek dozen met luchtstoten, ambachtelijk aardewerk met squats en meer. Als u op zoek bent naar een meer formele training, kunt u aanpasbare trainingsroutines, mixoefeningen en minigames maken om het zweet te breken. U kunt zelfs uw prestaties volgen met enkele geschatte statistieken met behulp van de ingebouwde IR-bewegingscamera van de Joy-Con (R), zoals uw hartslag en de hoeveelheid calorieën die u tijdens uw training heeft verbrand. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je je doelen bereikt.

En als je echt een stapje verder wilt gaan, kun je zelfs het Ring-Con-accessoire meenemen met een gekoppelde Joy-Con-controller op zichzelf – zonder een Nintendo Switch. Terwijl je op je werk of op een bankje in een park zit, kun je de Ring-Con indrukken en eraan trekken om herhalingen te krijgen. Vervolgens kun je de Ring-Con later synchroniseren met je spel om de opgeslagen herhalingen om te zetten in ervaring en in-game items voor je personage. Blijf gemotiveerd en pluk de vruchten, zowel in als uit het spel!

Ad