Ring Fit Adventure komt naar Tetris 99 in de 12e Maximus Cup

Ring Fit Adventure komt naar Tetris 99 in de 12e Maximus Cup

Tijdens het Tetris 99 12e MAXIMUS CUP-evenement van dit weekend kunnen spelers een in-game thema verdienen dat de verkwikkende sfeer van Ring Fit Adventure naar Tetris 99 brengt.

Nu kun je voor het eerst de spanning ervaren van deze twee uitdagende werelden die hun krachten bundelen.

12e MAXIMUS CUP

Het Tetris 99 12e MAXIMUS CUP-evenement loopt van 24:00 uur PT op 24 april tot 23:59 uur. PT op 27 april. Om mee te kunnen doen, hoeven Nintendo Switch Online-leden tijdens de evenementperiode alleen de Tetris 99 online-modus te spelen. Spelers verdienen evenementpunten op basis van hun plaatsing in elke wedstrijd.

Zodra spelers in totaal 100 evenementpunten hebben verzameld, wordt een nieuw thema ontgrendeld, met achtergrondkunst, muziek en Tetrimino-ontwerpen geïnspireerd op Ring Fit Adventure. Net als in Ring Fit Adventure heb je met voldoende toewijding en consistentie de kans om de overwinning te claimen!

Over Tetris 99

Tetris 99 biedt online competitieve modi exclusief voor Nintendo Switch Online-leden. Eigenaars van de digitale versie van de game kunnen de optionele Big Block DLC kopen, die verschillende offline modi toevoegt.

Er is ook een fysieke versie van Tetris 99 beschikbaar. Voor een adviesprijs van € 29,99 bevat de fysieke versie de game, alle DLC en een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 12 maanden.

Over Ring Fit Adventure

In het Ring Fit Adventure-spel, dat beschikbaar is voor het Nintendo Switch-systeem, kun je door het gras geveegde vlaktes doorkruisen door op zijn plaats te joggen, vijanden aanvallen met bovengrondse schouderpersen en je gezondheidsmeter bijvullen door een aantal yogahoudingen aan te slaan. Het is een uniek avonturenspel dat je bewegingen in het echte leven omzet in in-game acties. Bezoek de website van de game voor meer informatie over Ring Fit Adventure.