Ring Fit Adventure – My Way Trailer

Ring Fit Adventure – My Way Trailer

Nintendo of America heeft een nieuwe tv-commercial gedeeld voor Ring Fit Adventure in Noord-Amerika. Ring Fit Adventure is nu beschikbaar voor Nintendo Switch!

Ga op een fitnessvolle zoektocht om vijanden te verslaan met behulp van echte oefeningen!

video

Over Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure is nu beschikbaar voor Nintendo Switch! Ga op een fitnessvolle zoektocht om vijanden te verslaan met behulp van real-life oefeningen in de Adventure-modus. Of neem een ​​korte pauze met hapklare minigames en uitdagingen – geef de Ring-Con door aan een vriend en vergelijk scores!

Verken een fantastische avonturenwereld om een ​​bodybuilding Dragon en zijn volgelingen te verslaan met behulp van echte oefeningen! Doorkruis met gras bedekte vlaktes door op zijn plaats te joggen, val vijanden aan met bovenliggende schouderpersen en vul je gezondheidsmeter opnieuw door enkele yogahoudingen te raken. Twee nieuwe accessoires, Ring-con en beenriem, meten je real-world acties en helpen ze om te zetten in in-game bewegingen.

Met extra minispellen is Ring Fit Adventure een geweldige ontsnapping voor spelers van alle niveaus en schema’s. Versla vijanden in de avontuurmodus met aanvallen op basis van echte oefeningen! Terwijl je elk niveau doorwerkt (en mogelijk een Zweet opwerkt), verdien je ervaringspunten. Tussen de gevechten door kunt u ongebruikelijke transportmethoden tegenkomen, zoals squat-aangedreven lanceerplatforms, en meer!

Wil je concurreren met anderen? Ga rond het ring-con-accessoire en kies uit een paar minispellen: breek dozen met GUSTs of air, ambachtelijk aardewerk met squats en vele anderen.

  • Een avonturenspel dat ook een training is!
  • verbeter je karakter en jezelf!
  • Verken een enorme fantasiewereld en versla vijanden met behulp van echte oefeningen
  • jog, sprint en hoge knie door tientallen niveaus
  • controleer bewegingen in het spel met de nieuwe ring-con en beenriemaccessoires
  • speel een lang avontuur of kortere minigames die geschikt zijn voor de meeste vaardigheidsniveaus en schema’s
  • controleer uw geschatte hartslag met de ingebouwde IR-bewegingssensor