Ring Fit Adventure – Snelle manier om Adventure Mode te stoppen

Ring Fit Adventure – Snelle manier om Adventure Mode te stoppen

De officiële Nintendo-ondersteuning Twitter-account deelde een tip voor degenen die Ring Fit Adventure spelen op de Nintendo Switch.

 

Als je de Adventure-modus speelt en het spel snel wilt beëindigen, ga je naar de wereldkaart en druk je op de + (plus) -knop aan de rechterkant Joy-Con. Hiermee kun je je voortgang opslaan en het spel beëindigen.

Handig he!

Over Ring Fit Adventure

Verken een fantastische avonturenwereld om een ​​bodybuilding-draak en zijn volgelingen te verslaan met echte oefeningen. Doorkruis met gras bedekte vlaktes door op zijn plaats te joggen, val vijanden aan met bovenhoofdse schouderpersen en vul je gezondheidsmeter bij door enkele yogahoudingen te raken.

Twee nieuwe accessoires, Ring-Con ™ en beenriem, meten je real-world acties en helpen ze om te zetten in in-game bewegingen. Met extra minispellen is Ring Fit Adventure een geweldige ontsnapping voor spelers van alle niveaus en schema’s.

Versla in de Adventure-modus vijanden met aanvallen op basis van praktijkoefeningen. Terwijl je elk niveau doorwerkt (en mogelijk ook zweet), verdien je ervaringspunten. Tussen de gevechten door kunt u ongebruikelijke transportmethoden tegenkomen, zoals squat-aangedreven lanceerplatforms en meer. Wil je concurreren met anderen? Passeer het Ring-Con-accessoire en kies uit een paar minispellen: breek dozen met luchtstoten, ambachtelijk aardewerk met squats en meer.

Kenmerken

  • Een avonturenspel dat ook een training is
  • Verbeter je karakter en jezelf
  • Verken een enorme fantasiewereld en versla vijanden met behulp van echte oefeningen
  • Joggen, sprinten en hoge knie door tientallen niveaus
  • Bedien bewegingen in het spel met de nieuwe Ring-Con ™ en beenriemaccessoires
  • Speel een lang avontuur of kortere minigames die geschikt zijn voor de meeste vaardigheidsniveaus en schema’s
  • Controleer uw geschatte hartslag met de ingebouwde IR-bewegingssensor
Ad