Ring Fit Adventure – Twee nieuwe Adventure TV-commercials in Japan

Ring Fit Adventure – Twee nieuwe Adventure TV-commercials in Japan

Nintendo is begonnen met het uitzenden van nieuwe tv-commercials voor Ring Fit Adventure in Japan. De twee commercials richten zich op de avontuurlijke aspecten van Ring Fit Adventure.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Ring Fit Adventure

Een avontuur dat je in beweging houdt!

Met de Ring-Con in de hand en uitgerust met de beenriem, is het tijd om aan een fitnessgevulde zoektocht te beginnen! Verken een fantasiewereldwereld om een ​​bodybuildingdraak en zijn volgelingen te verslaan met echte oefeningen in Ring Fit Adventure, een fitnessvideogame voor Nintendo Switch! Jog op zijn plaats om met gras bedekte vlaktes te doorkruisen, druk op de schouder om vijanden aan te vallen en stel yogahoudingen in om je gezondheidsmeter bij te vullen.

Twee nieuwe accessoires, Ring-Con en beenriem, meten nauwkeurig je real-world acties en veranderen ze in in-game bewegingen. Met extra minispellen en aanpasbare trainingsroutines voor het hele lichaam, is Ring Fit Adventure een geweldige ontsnapping voor spelers van alle niveaus en schema’s.

Verbeter je personage en jezelf!

Versla in de Adventure-modus vijanden met aanvallen op basis van meer dan 40 echte oefeningen terwijl je meer dan 100 niveaus doorkruist in meer dan 20 werelden. Terwijl je elk niveau doorloopt (en mogelijk een beetje zweet), verdien je ervaringspunten en verzamel je ingrediënten om gezondheidsherstellende smoothies te maken.

Tussen de gevechten door kunt u ongebruikelijke transportmethoden tegenkomen, zoals squat-aangedreven lanceerplatforms, watervallen naar paddleboard en nog veel meer! Voor meer verrassingen stop je in de stad en bezoek je de General Store om trainingskleding te kopen die je aanvals- en verdedigingsstatistieken verhoogt, of neem je extra missies aan voor super effectieve items.

Ad