Rise Eterna – Eerste 23 minuten

Rise Eterna – Eerste 23 minuten

Moet je eerst in het hoofd duiken als het gaat om Rise Eterna op Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 23 minuten bekijken.

Rise Eterna ziet spelers een leger van 14 krijgers leiden om een ​​imperium omver te werpen!

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Rise Eterna

Voed je nostalgie met een tactische RPG die is geïnspireerd op de grootste klassieke titels. Ga op een avontuurlijke reis, ontmoet een hele reeks unieke personages en dompel jezelf onder in een boeiende verhaallijn.

Rekruteer tot 14 personages, elk met hun unieke vaardigheden, en versla je ergste nachtmerrie in epische gevechten. Onthul een duister en volwassen verhaal over de relatie tussen twee verloren zielen die proberen de zin van hun leven te ontdekken, zij aan zij vechten.

FUNCTIES

  • Bouw je leger: 14 personages en talloze personalisatiemogelijkheden. Leer vaardigheden, rekruteer unieke helden en bereid ze voor op de strijd. Verander ze in oorlogsmachines, het rijk verdient je woede.
  • Craft: ontwikkel je personages met behulp van edelstenen, gemaakt met talloze ingrediënten die tijdens gevechten zijn geplunderd.
  • Rijk verhaal: ervaar en deel kritieke momenten uit het leven van Lua en Natheal.
  • Verborgen inhoud: kun je alle verborgen personages en uitdagingen vinden? De game is dieper dan je op het eerste gezicht zou denken, zoek overal en word de onbetwistbare kampioen van het Ars Rare-koninkrijk.