Rising Hell komt Mei 2021

Rising Hell komt Mei 2021

Uitgevers Chorus Worldwide , Toge Productions , Another Indie en Tahoe Games hebben aangekondigd dat de verticale platformgame rogue-lite Rising Hell komt in mei 2021 naar de Nintendo Switch.

Rising Hell ziet spelers zich een weg banen uit de vurige onderwereld zelf, weergegeven in een prachtige pixelart-stijl en met razende metalen riffs!

video

Over Rising Hell

Vecht je een weg door hordes bloedlustige demonen en ontsnap aan de hel terwijl je nieuwe personages en talenten ontgrendelt om chaos te creëren in het willekeurig gegenereerde en steeds veranderende landschap van de hel!

Heavy metal-riffs en gepixelde waanzin zullen je vergezellen terwijl je je een weg baant uit de diepten van de vurige hel, tegenover de beestjes geteisterde Beëlzebub’s Lair en andere kuilen van de hel met verschillende wezens, bazen en levende vallen op de loer. . Combinaties van combinaties, springmanoeuvres en talentopbouw zullen je sleutel zijn om je uit de hel te helpen klimmen in deze adrenaline-pompende verticale platformgame.

Belangrijkste kenmerken

  • Verticale Rogue-lite – Klim uit de steeds veranderende procedureel gegenereerde hel terwijl de altijd aanwezige dreiging van permadeath je aderen vult met adrenaline.
  • Epische eindbaasgevechten – Dood gigantische oude demonen zoals Dagon, Beëlzebub en nog veel meer.
  • Meerdere spelmodi – Kies tussen campagne- en uitdagingsmodi, compleet met eigen klassementen.
  • Ontgrendelbare personages – Speel en ontgrendel verschillende personages die je een verscheidenheid aan verschillende speelstijlen en strategieën geven.