Rising Star Games vertelt over plannen PAX East

Rising Star Games vertelt over plannen PAX East

PAX East is een van de zes PAX evenementen die door het jaar heen gehouden worden. Deze evenementen richten zich op games en overige entertainment vormen. Tijdens het evenement zullen verschillende game ontwikkelaars en uitgevers hun nieuwste games laten zien.

Rising Star Games

Uitgever Rising Star Games zal ook aanwezig zijn.. Rising Star Games is een uitgever die in 2004 ontstaan is. De uitgever heeft in het verleden een hoop spellen uitgegeven voor de Nintendo DS en de Nintendo Wii.

Later kwamen daar ook andere platformen bij. Zo zijn er spellen voor de PlayStation 4, Xbox One en sinds kort ook voor de Nintendo Switch. Een bekend spel voor de Switch is bijvoorbeeld Steamworld Dig 2. 

Onlangs maakte Rising Star Games bekend welke games zij zullen laten zien tijdens PAX East.

Dat de roots van Rising Star Games bij Nintendo liggen blijkt wel uit de line-up. Alle drie de spellen die ze zullen laten zien komen uit voor de Nintendo Switch.

Trailblazers

Een van de spellen die ze gaan laten zien is Trailblazers. Deze racegame laat je tijdens het racen verven (Mario Kart x Splatoon dus!). Op de delen van de baan die in jouw kleur geverfd zijn kunnen jij en je teamgenoten extra hard boosten en zo proberen de overwinning binnen te slepen. Dit spel zal zowel lokale als online multiplayer bevatten.

RICO

Een ander spel dat getoond zal worden door Rising Star Games is RICO. In deze co-op shooter speel je een schietgrage agent. Deze agent krijgt steeds 24 uur de tijd om een zaak op te lossen en schuwt geen geweld. Planning is een belangrijk onderdeel van dit spel. Al zal je ook flexibel genoeg moeten zijn om je plannen bij te stellen als je in een gevecht terecht komt wat net wat anders uitpakt dan verwacht. Uniek aan dit spel is dat de zaken die je op moet lossen niet vooraf vast staan maar dat deze willekeurig gegenereerd worden.

Decay of Logos

Tot slot komt ook Decay of Logos voorbij op PAX East. Bij deze actie RPG is er vooral uitgegaan van de Europese folklore in combinatie met een hoop fantasy. In Decay of Logos ga je als meisje samen met een eland op pad om een grote open wereld te ontdekken. In deze grote open wereld ga je op zoek naar geheime locaties en verborgen schatten. Tijdens je avontuur kan je met verschillende personages praten om zo meer te weten te komen over het verhaal van Decay of Logos.

Onderweg kom je ook verschillende vijanden tegen die je met een divers wapenarsenaal kan verslaan. Weet jij het hele geheim te ontrafelen en de waarheid te achterhalen?