Risk Of Rain 2 – Eerste 10 Minuten

Risk Of Rain 2 – Eerste 10 Minuten

Vraag je jezelf af of je in Risk of Rain 2 in de gevaarlijke wereld moet duiken? Dankzij ContraNetwork kun je nu 10 minuten van het schurkenachtige plunderavontuur in actie bekijken..

video
play-rounded-fill

Implementeer keer op keer op een gevaarlijke planeet om middelen te zoeken – en overleef lang genoeg met je vrienden om de goederen terug te brengen!

Over Risk of Rain 2

De klassieke multiplayer roguelike, Risk of Rain, keert terug met een extra dimensie en meer uitdagende actie. Geen enkele run zal ooit hetzelfde zijn met gerandomiseerde stages, vijanden, eindbazen en items. Speel alleen of werk samen met maximaal drie vrienden om je een weg te banen door hordes monsters, ontgrendel nieuwe buit en vind een manier om de planeet te ontsnappen.

Met elke run leer je de patronen van je vijanden en zelfs de langste kansen kunnen worden overwonnen met voldoende vaardigheid.

Een uniek schaalsysteem betekent dat zowel jij als je vijanden in de loop van een spel onbegrensd in kracht toenemen – wat ooit een baasgevecht was, zal op termijn een gemeenschappelijke vijand worden.

Talloze overlevenden, items, vijanden en bazen keren terug naar Risk of Rain 2 en vele nieuwe doen mee. Gloednieuwe overlevenden zoals de Artificer en MUL-T debuut naast klassieke overlevenden zoals de Engineer, Huntress en, natuurlijk, het Commando. Met meer dan 75 items om te ontgrendelen en te exploiteren, houdt elke run je slim in het plannen van je weg uit plakkerige situaties.

Risk of Rain 2 is nu verkrijgbaar bij de Switch eShop voor $ 29,99 USD. Een fysieke versie met een downloadcode voor het oorspronkelijke risico van regen is hier ook beschikbaar voor pre-order (wordt wereldwijd verzonden).

Ad