Risk Of Rain 2 – Hidden Realms update en meer

Risk Of Rain 2 – Hidden Realms update en meer

Hopoo Games en Gearbox Publishing hebben nieuws aangekondigd over Risk Of Rain 2.

Ten eerste is de Hidden Realms-update nu beschikbaar om te downloaden op Nintendo Switch. Om de release van de update te vieren, is de game tot 2 april 2020 50% goedkoper in de Nintendo eShop.

video
play-rounded-fill

Hopoo Games en Gearbox Publishing hebben twee nieuwe updates aangekondigd voor de roguelike Risk of Rain 2. Hidden Realms Update is nu beschikbaar om te downloaden voor de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

De Artifacts 2.0-update voor pc is beschikbaar op 31 maart en introduceert artefacten samen met een terugkerend level, monsters, items en Survivor-specifieke unlockables. Hieronder vindt u meer informatie over elk van deze updates.

Gratis te spelen

Naast contentupdates is Risk of Rain 2 gratis te downloaden en te spelen op Xbox One en Xbox One X voor Xbox Live Gold- en Xbox Game Pass Ultimate-leden als onderdeel van de gratis speeldagen van Microsoft op 26 maart 12 : 01:00 uur PT tot 29 maart, 23:59 uur.

Na de gratis speeldagen is Risk of Rain 2 van 31 maart tot 6 april 40% korting in de Microsoft Store. Om de verjaardag van Risk of Rain 2 op Steam te vieren, is de game voor 20% te koop korting van 31 maart tot 6 april en gratis speelbaar op Steam Free Weekends van 2 april tot 6 april. Nintendo Switch-gebruikers kunnen tot 2 april 50% korting krijgen op de Nintendo Switch eShop.

Hidden Realms Update:

Hidden Realms Update is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch, die het terugkerende Survivor Acrid, nieuwe bazen, alternatieve lay-outs en nog meer buit in de game introduceert.

Artefacts 2.0-update:

 • Artefacten: artefacten maken hun debuut in Risk of Rain 2. Deze schatten kunnen worden ontgrendeld door in-game-uitdagingen te voltooien en vervolgens aan het begin van een run uit te rusten om aspecten van het spel drastisch te wijzigen, wat variatie en uitdaging toevoegt. Sommige zijn nieuw, sommige komen terug en variëren van “oh leuk” tot “wie heeft je pijn gedaan?”
 • Nieuwe fase, monsters en verborgen baas: Sky Meadow keert terug als vijfde fase, spelers zullen nieuwe bekende monsters tegenkomen en een nieuwe verborgen baas wacht op degenen die slim genoeg zijn om ze te vinden.
 • Vaardigheidsvarianten: Commando, Huntress, Engineer en Acrid ontvangen meer vrij te spelen vaardigheidsvarianten om op nieuwe manieren te choqueren en te ontzag.
 • Nieuwe buit: nieuwe uitrusting, items en een maanartikel met een twijfelachtig doel komen de wereld binnen voor overlevenden om te ontdekken.
 • Engineer-skin: Engineer-enthousiastelingen kunnen een skin verdienen voor hun Survivor door een in-game challenge te voltooien.

Over het Risk of Rain 2

De klassieke roguelike voor meerdere spelers, Risk of Rain, keert terug met een extra dimensie en meer uitdagende actie. Geen enkele run zal ooit hetzelfde zijn met willekeurige levels, vijanden, bazen en items. Speel solo of werk samen met maximaal drie vrienden om je een weg te banen door hordes monsters, ontgrendel nieuwe buit en vind een manier om de planeet te ontsnappen.

Bij elke run leer je de patronen van je vijanden en zelfs de langste kansen kunnen worden overwonnen met voldoende vaardigheid.

Een uniek schaalsysteem betekent dat zowel jij als je vijanden in de loop van een game grenzeloos meer macht krijgen – wat ooit een baasgevecht was, zal op den duur een gemeenschappelijke vijand worden.

Talloze overlevenden, items, vijanden en bazen keren terug naar Risk of Rain 2 en veel nieuwe nemen deel aan de strijd. Gloednieuwe overlevenden zoals het Artificer- en MUL-T-debuut naast klassieke overlevenden zoals de Engineer, Huntress en natuurlijk het Commando. Met meer dan 75 items om te ontgrendelen en te exploiteren, zorgt elke run ervoor dat je slim je weg uit moeilijke situaties strategiseert.

 • Speel online coöp voor vier spelers naadloos
 • Ontgrendel in de loop van de tijd meer dan 75 items, zodat elke run fris en vol nieuwe uitdagingen blijft
 • Speel en ontgrendel nieuwe en terugkerende overlevenden, elk met hun eigen vaardigheden om te beheersen
 • Theorie en eindeloze combinaties van items en personages.
 • Ontmoet uitdagende monsters en enorme bazen
 • Daag je vrienden en de wereld uit in geheel nieuwe Prismatic Trials, een unieke geplaatste race waar iedereen kan racen tegen een wereldwijd klassement
Ad