Risk of Rain 2 – Is blijkbaar al beschikbaar!

Risk of Rain 2 – Is blijkbaar al beschikbaar!

Na de aankondiging van Risk of Rain 2 tijdens Indieworld, heeft Gearbox de game voor Nintendo Switch uit de lucht uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Risk of Rain 2 is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop nadat hij eerder toegang had tot Steam.

Over Risk of Rain 2

De klassieke multiplayer roguelike, Risk of Rain, keert terug met een extra dimensie en meer uitdagende actie. Geen enkele run zal ooit hetzelfde zijn met gerandomiseerde stages, vijanden, eindbazen en items. Speel alleen of werk samen met maximaal drie vrienden om je een weg te banen door hordes monsters, ontgrendel nieuwe buit en vind een manier om de planeet te ontsnappen.

Met elke run leer je de patronen van je vijanden en zelfs de langste kansen kunnen worden overwonnen met voldoende vaardigheid.

Een uniek schaalsysteem betekent dat zowel jij als je vijanden in de loop van een spel onbegrensd in kracht toenemen – wat ooit een baasgevecht was, zal op termijn een gemeenschappelijke vijand worden.

Talloze overlevenden, items, vijanden en bazen keren terug naar Risk of Rain 2 en vele nieuwe doen mee. Gloednieuwe overlevenden zoals de Artificer en MUL-T debuut naast klassieke overlevenden zoals de Engineer, Huntress en, natuurlijk, het Commando. Met meer dan 75 items om te ontgrendelen en te exploiteren, houdt elke run je slim in het plannen van je weg uit plakkerige situaties.

  • Speel coöp voor vier spelers naadloos online *
  • Ontgrendel meer dan 75 items in de loop van de tijd en houd elke run fris en vol nieuwe uitdagingen
  • Speel en ontgrendel nieuwe en terugkerende overlevenden, elk met hun eigen vaardigheden om te beheersen
  • Theorie en gebruik eindeloze combinaties van items en personages
  • Ontmoet uitdagende monsters en enorme bazen
  • Daag je vrienden en de wereld uit in geheel nieuwe Prismatic Trials, een unieke startrun waar iedereen kan racen op een wereldwijd klassement
Ad