Risk of Rain Returns aangekondigd

Risk of Rain Returns aangekondigd

Een herwerkte versie van het originele spel, Risk of Rain Returns, is uitgebracht door Gearbox Publishing en de studio die het heeft ontwikkeld, Hopoo Games. In het jaar 2023 wordt het toegankelijk voor gebruik op de Nintendo Switch.

Het “breidt zich uit op het origineel en bevat functies en lessen van de grote hit Risk of Rain 2”, volgens de beschrijving van Risk of Rain Returns, dat kan bogen op een verbeterde codebase. Daarnaast zullen er HD-pixelafbeeldingen zijn, nieuwe en originele muziek gecomponeerd door Chris Christodoulou, een aanzienlijk aantal aanpassingen aan de balans van het spel en meer. Daarnaast is de multiplayer-modus verbeterd, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om het op te nemen tegen je vrienden.

video
play-rounded-fill

Over Risk of Rain Returns

Risk of Rain is minutieus opnieuw ontworpen, voortreffelijk gerestaureerd en boordevol nieuwe gameplay-opties, en het is terug en beter dan ooit! Duik in de klassieke roguelike met een breed scala aan unieke schatcombinaties, gloednieuwe Survivors, herwerkte multiplayer en nog veel meer!

Train je vaardigheden en verbeter je talenten, ontmoet nieuwe Survivors en daag jezelf uit met moeilijkere runs! Verken de diepten van Petrichor V op zoek naar vergeten architectonische ontwerpen die al eeuwen inactief zijn. Vind nieuwe manieren om te spelen door achter elke boomstam, steen en Gup te kijken die je tegenkomt!

Na de mysterieuze aanval op je schip zijn verschillende Survivors ontsnapt. Houd de frontlinie vast en bescherm je team als Enforcer, snij, dobbel en lever koude gerechtigheid met de terugkeer van Chef, of leg een spoor van giftig slib neer als ieders favoriete paarse monster: Acrid! Je kunt kiezen uit 15 verschillende Survivors, die elk een nieuwe reeks vaardigheden hebben die je kunt leren en perfectioneren.

Verandering is het belangrijkste ingrediënt in het recept voor een ramp. Je kunt maximaal 11 verschillende artefacten kiezen, die allemaal je run zullen veranderen! Het is mogelijk dat je het spel wilt beginnen met een willekeurig stuk uitrusting dat elke keer dat het wordt gebruikt een ander effect heeft. Aan de andere kant, misschien heb je liever elke 10 minuten een ongebreidelde Imp-invasie. Experimenteren met verschillende permutaties van artefacten kan leiden tot de ontdekking van intrigerende nieuwe gameplay-opties.

Vecht je een weg naar de oppervlakte terwijl je onderweg waardevolle goederen opgraaft. Deze dingen zijn je verlossing, waardoor je sneller door de niveaus kunt gaan, meer schade kunt aanrichten en hoger kunt springen. Weer andere geven je een voordeel op meer spectaculaire manieren, zoals de ongebruikelijke ukelele, die je aanvallen een voordeel geeft door opwindende muziek toe te voegen. Vind de Brilliant Behemoth en zie hoe zelfs je meest routinematige aanvallen ontploffen in een salvo van verbluffende ontploffingen wanneer je hem gebruikt. Als je op zoek bent naar explosies, jaag dan op de Brilliant Behemoth. De onvoorziene combinaties die je genereert, zijn waar de magie ligt. Je chaotische meesterwerk is net begonnen met de exploderende kettingbliksem!

De bewoners van Petrichor V zijn net zo gevarieerd en uniek als de verschillende werelden die ze voorheen hun thuis noemden. Deze monsterlijke wezens stonden op het punt van uitsterven op hun thuisplaneet toen ze door een onbekende bron naar Petrichor V werden getransporteerd. De planeet werd al snel de thuisbasis van enkele van de meest dodelijke beesten in de melkweg, en ze zijn niet blij met bezoekers. Indringers zijn niet welkom (ook bekend als JIJ).

Activeer de oude teleporters die over de hele planeet verspreid zijn en reis door elk van de 10 biomen van de planeet. Houd je leven lang genoeg vol om een ​​manier te vinden om terug te keren naar het schip dat je gedwongen hebt te verlaten.

Je bent vrij om alleen of met je team naar de oppervlakte te stijgen. Je kunt Survivors kiezen wiens sterke en zwakke punten bij elkaar passen, of je kunt degene kiezen die de krachtigste wapens heeft (spoiler alert: het is Loader). Je staat niet alleen in deze strijd, want couch co-op en online multiplayer-ondersteuning voor maximaal vier spelers zorgen ervoor. Nieuwe en bijgewerkte multiplayer-services zijn opgenomen in Risk of Rain Returns. Deze services garanderen dat het enige dat het voortbestaan ​​van uw bemanning op Petrichor V in de weg staat, de steeds groter wordende hordes zijn.

“Risk of Rain Returns neemt alles wat we hebben geleerd bij het maken van Risk of Rain 2 en past het toe op de originele game die we in onze studentenkamer hebben gemaakt”, zegt Duncan Drummond, mede-oprichter van Hopoo Games. “Risk of Rain Returns neemt alles wat we hebben geleerd bij het maken van Risk of Rain 2 en past het toe op het originele spel.” “Terwijl we uitkijken naar onze toekomst als ontwikkelaars, was het essentieel voor ons om na te denken over het werk dat we in onze eerdere jaren hebben gedaan. Deze geweldige gemeenschap heeft ons geïnspireerd om Risk of Rain Returns te creëren als een manier om onze dankbaarheid aan hen te tonen We hopen echt dat iedereen net zo enthousiast is over de toekomst als wij.