Ritme komt eraan in de vorm van Musynx in 2018

Ritme komt eraan in de vorm van Musynx in 2018

De Nintendo Switch krijgt er een nieuw ritmespel bij!

Oorspronkelijk ontwikkeld en gepubliceerd als een mobiele app, heeft Musynx overweldigend positieve recensies en fan feedback van over de hele wereld ontvangen. PM Studios doet nu een beroep op deze Nintendo Switch-versie om hem van binnenuit volledig nieuw te maken.

De game bevat meer dan 50 muzikale selecties bij de release! Degene die Musynx op mobiel gespeeld hebben, zullen zeker een vertrouwde, maar volledig nieuwe ervaring hebben wanneer ze de game in 2018 spelen op de Nintendo Switch!

Belangrijkste kenmerken

  • Schakel de muziek om! – Rock out op meer dan 50 tracks op Nintendo Switch, met genres als pop, rock, trance, R & B, klassiek en meer!
  • Test je ritme! – Eenvoudige maar uitdagende gameplay brengt je ritme tot de ultieme test!
  • Word de Melody Maestro! – Elke druk op de knop speelt een deel van het lied af – het ritme naar het ritme is de sleutel tot een complete muzikale ervaring!
  • Hoe vind je je muziek leuk? – Eenvoudig, moeilijk en zelfs “Inferno” -je hebt volledige controle over hoe je wilt spelen!
  • Pomp het kunstwerk op! – Elk nummer heeft een unieke artistieke presentatie om je samen met de muziek te laten opzwepen!

Trailer (iOS)

video
play-rounded-fill