Rivals Of Aether aangekondigd

Rivals Of Aether aangekondigd

Het lijkt erop dat we Rivals of Aether voor de Nintendo Switch krijgen omdat het spel werd onthuld tijdens Smash Con.

De maker van de game, Dan Fornace, tweette dat de indietitel dit jaar zijn weg naar het systeem zal vinden op een onbekend punt. Rivals of Aether werd uitgebracht in 2015 en is al meerdere keren geplaagd voor de Switch. Nu het echter officieel is bevestigd, kan de speculatie eindelijk eindigen. Nu hebben we alleen nog een releasedatum nodig!

Over Rivals of Aether

RIVALS OF AETHER is een indie-vechtspel dat zich afspeelt in een wereld waar oorlogvoerende beschavingen de kracht van vuur, water, lucht en aarde oproepen.

Kies een rivaal om op het slagveld te brengen en manipuleer de krachten van de klassieke elementen en dierenbeweging. Rivals of Aether, geprezen om zijn competitieve gameplay en intensieve trainingstools, is de perfecte toegang tot het Platform Fighter-genre.

Spelkenmerken

  • Kies VERSUS MODE om het uit te schakelen in competitieve 1v1 of 2v2 gevechten, of spring in een free-for-all.
  • Speel VERHAALMODUS om het achtergrondverhaal achter elke rivaal te leren en de verborgen mysteries van Aether te ontdekken.
  • Duik in de ABYSS-MODUS om te zien hoeveel golven van schaduwrijke jagers je kunt verslaan en de ranglijsten alleen of met een vriend kunt bereiken. Pas je Abyss Mode-builds aan en daag je vrienden uit in ABYSS VERSUS.
  • Zet je vaardigheden online in ONLINE VERSUS! Speel tegen je vrienden of test je vaardigheden in RANKED MODE om het klassement te beklimmen.
  • Bestudeer TUTORIAL MODE om je vaardigheden aan te scherpen van beginners- tot gevorderdenlessen. Of start de PRAKTIJKMODUS op om alle framegegevens en hitbox-visualisaties in handen te krijgen.