Rivals of Aether bijgewerkt naar versie 2.0.2

Rivals of Aether bijgewerkt naar versie 2.0.2

De Nintendo Switch-versie van Rivals of Aether is bijgewerkt. De game zou nu versie 2.0.2 moeten hebben.

Volgens Dan Fornace, de maker van de game, werd de update “twee weken geleden ingediend om verbindingen onder 100 ping te helpen verbeteren en in onze korte tests hielp het die wedstrijden dichter bij volle snelheid te komen”.

Patch 2.0.2 van Rivals of Aether

Nu beschikbaar voor de Nintendo Switch! Controleer of er updates zijn om het te krijgen. Deze patch is twee weken geleden ingediend om verbindingen onder 100 ping te helpen verbeteren en in onze korte tests hielp het die matches dichter bij de volle snelheid te brengen.

Over Rivals of Aether

RIVALS OF AETHER is een indie-vechtgame die zich afspeelt in een wereld waar strijdende beschavingen de kracht van vuur, water, lucht en aarde oproepen. Rivals of Aether wordt geprezen om zijn competitieve gameplay, soepele bewegingen en uitgebreide trainingstools en is de perfecte aanvulling op het Platform Fighter-genre.

Gamefuncties

  • Kies VERSUS MODE om het uit te vechten in competitieve 1v1- of 2v2-gevechten, of spring in een free-for-all.
  • Speel STORY MODE om het achtergrondverhaal achter elke rivaal te leren kennen en de verborgen mysteries van Aether te ontdekken.
  • Duik in de ABYSS-MODUS om te zien hoeveel golven schimmige jagers je kunt verslaan en alleen of met een vriend de ranglijsten kunt bereiken. Pas je Abyss Mode-builds aan en daag je vrienden uit in ABYSS VERSUS.
  • Gebruik uw vaardigheden online in ONLINE VERSUS! Speel tegen je vrienden of test je vaardigheden in RANKED MODE om het klassement te beklimmen.
  • Bestudeer TUTORIAL MODE om je vaardigheden aan te scherpen, van beginners- tot gevorderde lessen. Of start PRACTICE MODE om alle framegegevens en hitbox-visualisaties in handen te krijgen.