Rivals Of Aether – Definitive Edition komt in September

Rivals Of Aether – Definitive Edition komt in September

Rivals of Aether – Definitive Edition-maker Dan Fornace heeft een update gegeven over wanneer de game naar Nintendo Switch komt.

Fornace, die in augustus 2020 Rivals of Aether op Nintendo Switch wilde uitbrengen, heeft de lancering van de game uitgesteld tot september 2020. Het lijkt er dus op dat fans van vechtgames niet lang hoeven te wachten voordat ze de game in handen kunnen krijgen.

Over Rivals Of Aether – Definitive Edition

The Rivals of Aether Definitive Edition is een aankomende versie van Rivals of Aether voor Steam en de Nintendo Switch die in de zomer van 2020 zal verschijnen.

Het is gratis voor alle spelers die het basisspel op Steam bezitten, ongeacht welke DLC-spelers hebben gekocht, en bevat een nieuwe spelmodus, nieuwe cosmetica en extra online ondersteuning.

Over Rivals Of Aether

RIVALS OF AETHER is een indie-vechtgame die zich afspeelt in een wereld waarin strijdende beschavingen de kracht van vuur, water, lucht en aarde oproepen. Kies een rivaal om het slagveld op te gaan en manipuleer de krachten van de klassieke elementen en dierenbewegingen. Rivals of Aether wordt geprezen om zijn competitieve gameplay en intensieve trainingstools en is de perfecte toegang tot het Platform Fighter-genre.

Game features

  • Kies VERSUS MODE om het uit te vechten in competitieve 1v1- of 2v2-gevechten, of spring in een free-for-all.
  • Speel STORY MODE om het achtergrondverhaal achter elke rivaal te leren kennen en de verborgen mysteries van Aether te ontdekken.
  • Duik in de ABYSS-MODUS om te zien hoeveel golven schimmige jagers je kunt verslaan en alleen of met een vriend de ranglijsten kunt bereiken. Pas je Abyss Mode-builds aan en daag je vrienden uit in ABYSS VERSUS.
  • Gebruik uw vaardigheden online in ONLINE VERSUS! Speel tegen je vrienden of test je vaardigheden in RANKED MODE om het klassement te beklimmen.
  • Bestudeer TUTORIAL MODE om je vaardigheden aan te scherpen, van beginners- tot gevorderde lessen. Of start PRACTICE MODE om alle framegegevens en hitbox-visualisaties in handen te krijgen.