Rivals Of Aether: Definitive Edition komt op 24 September

Rivals Of Aether: Definitive Edition komt op 24 September

Ontwikkelaar Dan Fornace heeft de officiële releasedatum aangekondigd voor Rivals Of Aether: Definitive Edition op Nintendo Switch.

De platform-vechtgame wordt op 24 september gelanceerd voor Nintendo Switch en zal alle aanvullende content bevatten die voor de game is uitgebracht sinds deze oorspronkelijk op de pc werd uitgebracht.

video

Over Rivals Of Aether: Definitive Edition

De definitieve editie van Rivals of Aether zit boordevol inhoud.

Nieuwe functies, modi en extra’s worden allemaal gebundeld met onze volledige cast van personages uit de hele ontwikkeling van Rivals. In plaats van onze originele en gastkarakteruitbreidingen afzonderlijk te kopen, is de game nu één compleet pakket met alles inbegrepen voor $ 29,99.

Spelers die al Rivals of Aether op Steam hebben, worden automatisch gratis geüpgraded naar de Definitive Edition.

Belangrijkste kenmerken

  • Wat is inbegrepen – Twaalf originele personages plus indiegasten Shovel Knight en Ori en Sein vechten het uit in deze pixel-perfecte platformjager. Gebruik de kracht van de elementen en ontrafel de mysterieuze conflicten van de planeet Aether in Story Mode, werk samen met vrienden om schimmige wezens te verslaan in Abyss Mode en breng je vechtvaardigheden online om spelers over de hele wereld uit te dagen.
  • Gloednieuwe modi – De definitieve editie van Rivals of Aether bevat updates voor favoriete modi zoals Abyss, samen met een nieuwe gamemodus – Tetherball. Het is een sportgevechtmodus waarmee spelers hun karaktervaardigheden kunnen gebruiken om te strijden in een best-of-three beach tetherball-spel!
  • Verbeterde online – The Definitive Edition biedt ook een enorme upgrade naar de online functionaliteit in Rivals of Aether. Het aantal spelers gaat van 2 naar maximaal 4 spelers, wat 2v2 en Free-for-All introduceert voor online spelen in Rivals of Aether. We introduceren ook online ondersteuning voor Abyss Versus, Abyss Endless en Tetherball.
  • Ontgrendelbare mijlpalen – De definitieve editie heeft een geweldig nieuw systeem genaamd het Milestone-systeem voor het ontgrendelen van cosmetica. We zouden kunnen uitleggen hoe het werkt, maar niemand kan het beter uitleggen dan Adam Carra.
  • Beruchte skins – Iedereen die momenteel eigenaar is van de game op Steam, wordt gratis geüpgraded naar de Definitive Edition wanneer deze op 24 september uitkomt. Iedereen die een DLC-personage heeft gekocht, ontgrendelt ook een exclusieve Infamous Skin voor dat personage. Als je de game op Steam wilt pakken en de looks leuk vindt, heb je tot 24 september de tijd om je Infamous Skins te pakken. Na die datum is je kans voorbij. Beruchte skins zijn momenteel niet beschikbaar voor de Switch-versie van de game.
  • Steam Workshop – Eindelijk voor degenen die op Steam spelen: Steam Workshop studeert af van bètatakken naar een deel van het basisspel van Rivals of Aether. We introduceren ook Workshop Skins in zowel de Basic als Advanced varianten. Basisskins zijn slechts visuele veranderingen aan personages, terwijl geavanceerde skins gameplay-veranderingen en visuele veranderingen bevatten. Steam Workshop-ondersteuning is niet beschikbaar voor de Switch-versie van het spel.