Rivals Of Aether eindelijk bevestigd, lancering zomer 2020

Rivals Of Aether eindelijk bevestigd, lancering zomer 2020

Ondanks verschuivende releasedata lijkt het erop dat Rivals of Aether binnenkort zijn weg naar Nintendo Switch zal vinden!

De ontwikkelaars van de game hebben tijdens het Genesis 7-toernooi bevestigd dat Rivals of Aether – Definitive Edition Switch in de zomer van 2020 zou raken. In tegenstelling tot de basisversie, worden in deze release alle fasen en personages vanaf het begin ontgrendeld! </ p>

video

Over Rivals of Aether Definitive Edition

“The Rivals of Aether Definitive Edition komt in de zomer van 2020! Alle personages, podia en modi ontgrendeld. Gloednieuwe mijlpalen en manieren om te spelen. ”

RIVALS OF AETHER is een indie vechtspel dat zich afspeelt in een wereld waar oorlogvoerende beschavingen de kracht van vuur, water, lucht en aarde oproepen. Kies een rivaal om op het slagveld te brengen en manipuleer de krachten van de klassieke elementen en dierenbeweging.

Rivals of Aether, geprezen om zijn competitieve gameplay en intensieve trainingstools, is de perfecte toegang tot het Platform Fighter-genre.

Gamefuncties

  • Kies VERSUS MODE om het uit te schakelen in competitieve 1v1 of 2v2 gevechten, of spring in een free-for-all.
  • Speel VERHAALMODUS om het achtergrondverhaal achter elke rivaal te leren en de verborgen mysteries van Aether te ontdekken.
  • Duik in de ABYSS-MODUS om te zien hoeveel schimmige vechters je kunt verslaan en de ranglijsten alleen of met een vriend kunt bereiken. Pas je Abyss Mode-builds aan en daag je vrienden uit in ABYSS VERSUS.
  • Neem uw vaardigheden online in ONLINE VERSUS! Speel tegen je vrienden of test je vaardigheden in RANKED MODE om het klassement te beklimmen.
  • Bestudeer TUTORIAL MODE om je vaardigheden aan te scherpen van beginners- tot gevorderdenlessen. Of start de PRAKTIJKMODUS op om alle framegegevens en hitbox-visualisaties in handen te krijgen.