Rivals Of Aether – Vier beste community vechters worden eind 2021 toegevoegd

Rivals Of Aether – Vier beste community vechters worden eind 2021 toegevoegd

De selectie in Rivals of Aether zal binnenkort worden uitgebreid met nog meer nieuwe gezichten, aangezien de ontwikkelaars van de game hebben onthuld dat vier van de beste community-gemaakte vechters officieel zullen toetreden eind 2021.

En dat alles komt als onderdeel van een gratis update voor alle spelers op Nintendo Switch en Steam.

De Steam Workshop-community is erin geslaagd om meer dan 1700 podia en meer dan 800 vrienden te produceren, en dit waren de beste keuzes. De vier vechters in het bijzonder heten Mollo, Hodan, Pomme en Olympia.

Bekijk ze in actie met een nieuwe trailer;

video
play-rounded-fill

Over Rivals Of Aether

RIVALS OF AETHER is een indie-vechtgame die zich afspeelt in een wereld waar oorlogvoerende beschavingen de kracht van vuur, water, lucht en aarde oproepen. Rivals of Aether wordt geprezen om zijn competitieve gameplay, soepele bewegingen en uitgebreide trainingstools en is de perfecte aanvulling op het Platform Fighter-genre.

Kenmerken

  • Kies VERSUS MODE om het uit te vechten in competitieve 1v1- of 2v2-gevechten, of spring in een free-for-all.
  • Speel STORY MODE om het achtergrondverhaal achter elke rivaal te leren en de verborgen mysteries van Aether te ontdekken.
  • Duik in de ABYSS-MODUS om te zien hoeveel golven schimmige vechters je kunt verslaan en alleen of met een vriend de ranglijsten kunt bereiken. Pas je Abyss Mode-builds aan en daag je vrienden uit in ABYSS VERSUS.
  • Gebruik uw vaardigheden online in ONLINE VERSUS! Speel tegen je vrienden of test je vaardigheden in RANKED MODE om het klassement te beklimmen.
  • Bestudeer TUTORIAL MODE om je vaardigheden aan te scherpen, van beginners tot gevorderden. Of start PRAKTIJKMODUS om alle framegegevens en hitbox-visualisaties in handen te krijgen.