Rivals Of Aether – Workshop Pack – Vier Community-Made vechters

Rivals Of Aether – Workshop Pack – Vier Community-Made vechters

De Nintendo Switch-editie van Rivals Of Aether is geüpgraded met vier van de beste door de community gemaakte vechters voor de game, zoals vorig jaar aangekondigd.

Spelers kunnen nu het gratis Workshop Creator Pack voor Rivals Of Aether op Switch downloaden, waarmee vier nieuwe vechters aan de game worden toegevoegd, waaronder Mollo, Hodan, Domme en Olympia, die oorspronkelijk door de community zijn gemaakt voor de Steam-versie van het spel.

video
play-rounded-fill

Over Rivals Of Aether

Rivals of Aether is nu beschikbaar!

RIVALS OF AETHER is een gratis te spelen vechtgame die zich afspeelt in een universum waar oorlogvoerende beschavingen de kracht van vuur, water, lucht en aarde oproepen om met elkaar te vechten. Rivals of Aether is een fantastische toevoeging aan het Platform Fighter-genre, dankzij de competitieve gameplay, vloeiende bewegingen en uitgebreide trainingstools.

Kies VERSUS-MODUS om te strijden in competitieve 1v1- of 2v2-gevechten, of spring in een free-for-all-modus.

  • Gebruik VERHAALMODUS om meer te weten te komen over het verleden van elke rivaal en begin Aethers geheimen te ontrafelen.
  • Ga alleen of met een metgezel naar ABYSS-MODUS om te zien hoeveel golven schimmige strijders je kunt verslaan en de ranglijsten kunt beklimmen. Met ABYSS VERSUS kun je je Abyss Mode-builds aanpassen en het opnemen tegen je vrienden.
  • Breng je vaardigheden online in ONLINE VERSUS! Om het klassement te beklimmen, speel je tegen je vrienden of test je je vaardigheden in de RANKED MODE.
  • Bestudeer de TUTORIAL-MODUS van beginners- tot expertniveau om je talenten te vergroten. U kunt ook de PRAKTIJKMODUS gebruiken om alle framegegevens en hitbox-visualisaties te zien.
Ad