River City Girls 2 Debuut Trailer

River City Girls 2 Debuut Trailer

Tijdens Tokyo Game Show 2021 heeft Arc System Works een nieuwe trailer voor River City Girls 2 gedeeld. De trailer geeft ons een andere kijk op de game in actie, waarbij de hoofdpersonages en hun Japans worden geïntroduceerd. stemacteurs:

  • Misako (ingesproken door Honoka Kuroki)
  • Kyoko (ingesproken door Sumire Morohoshi)
  • Kunio (ingesproken door Makoto Furukawa)
  • Riki (ingesproken door Chiaki Kobayashi)

video

Over River City Girls 2

Pas op, River City! Wij, samen met mede-uitgever en IP-houder Arc System Works, zijn opgetogen om aan te kondigen dat de River City Girls opnieuw de gemene straten betreden in niet één maar twee knokkelbrekende beat-’em-ups: River City Girls 2 en River City Girls Zero.

Een geheel nieuwe inzending in de River City-franchise, River City Girls 2 is gepland voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc in 2022, terwijl River City Girls Zero — een gelokaliseerde versie van de 1994-titel Shin Nekketsu Koha: Kunio-tachi no Banka — staat momenteel gepland voor release op Nintendo Switch eind 2021 en andere platforms zullen volgen.

River City Girls 2, dat kort na het origineel werd opgepakt, gaf je opnieuw de controle over Misako en Kyoko — evenals Kunio, Riki en een paar nieuwe personages — terwijl ze begonnen aan een geheel nieuwe beat-‘ em-up avontuur door de gemene straten van River City. Nieuwe bewegingen, nieuwe vijanden, nieuwe rekruten, nieuwe omgevingen en de terugkeer van een oude vijand wachten op je, samen met hetzelfde over-the-top gevoel voor humor en adrenaline-pompende gevechten van zijn voorganger. De game biedt ook coöpactie voor twee spelers, zowel lokaal als online.

Naast hun digitale versies, zullen zowel River City Girls 2 als River City Girls Zero worden aangeboden als fysieke releases van Limited Run Games. Ga voor het laatste nieuws over beide River City Girls-games en informatie over andere WayForward-titels naar www.wayforward.com en volg @wayforward op Twitter en Facebook.

River City Girls 2 wordt in 2022 gelanceerd voor Nintendo Switch.