River City Girls 2 – Eerste 48 minuten

River City Girls 2 – Eerste 48 minuten

River City Girls 2 heeft nog maar net zijn debuut gemaakt in Japan en is al overal ter wereld te zien. Dankzij Nindie Spotlight hebben we de eerste 48 minuten van de game.

video
play-rounded-fill

Over River City Girls 2

De River City Girls zijn klaar voor de volgende strijd! Als reactie op de terugkeer van een oude tegenstander, gaan Misako, Kyoko, Kunio en Riki, samen met nieuwkomers Marian en Provie, de straat op voor een gloednieuw beat-em-up-avontuur met een overvloed aan nieuwe functies, waaronder vaardigheden, tegenstanders, instellingen en meer.

De gloednieuwe guard-crush-aanvallen, lift-off-combinaties, dubbele-teambewegingen en andere knuckle-busting-methoden kunnen worden gebruikt in lokale of online coöp, waarna spelers met deze punks de grond in kunnen slaan vaardigheden. Door levels te behalen, leer je nieuwe vaardigheden, kun je uitrusting en accessoires kopen in meer dan 30 verschillende winkels en kun je overwonnen vijanden en ingehuurde zwaargewichten inschakelen om je op je reis te helpen. \

De grootte van River City is aanzienlijk toegenomen, en nu zijn er veel meer gebieden om te ontdekken, nog meer dingen om te verwoesten, en een dag-nacht cyclus! In River City Girls 2 moet je vechten totdat al je tegenstanders “BARF!” dankzij de niet-lineaire gameplay, dynamische verhaalstructuur en nog een fantastische muziek gecomponeerd door Megan McDuffee.

Kenmerken

  • In totaal zes speelbare personages, elk met hun eigen unieke manier van vechten en een reeks upgradebare moves!
  • Verbeterde vechttechnieken, waaronder aanvallen van bewakers, lanceringscombinaties, tactieken van twee teams en meer!
  • River City is uitgebreid naar nieuwe hoogten! Nieuwe plaatsen met verschillende toegangspunten en verborgen hoekjes en gaatjes!
  • Speel het spel alleen, lokaal of online met een vriend, en maak gebruik van nieuwe “ingehuurde zwaargewichten” om je te helpen in de strijd! Laat twee mensen tegelijk inschrijven!
  • Een overvloed aan niet-speelbare personages, of NPC’s, om te ontmoeten, mee te doen en zelfs in het gezicht te slaan, inclusief enkele onverwachte optredens.
  • Geweldige openingsscène in de stijl van een anime, tussenfilmpjes uit stripboeken, voice-overs in zowel het Engels als het Japans en een adembenemende soundtrack met onder meer het werk van RCG1-componist Megan McDuffee!

Het tweede deel van River City Girls is nu beschikbaar op de Nintendo Switch. De volgende talen worden ondersteund: Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Spaans, Engels, Frans, Duits en Italiaans. Ook worden Japans, Koreaans, Russisch en Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees ondersteund.

Ad