River City Girls 2 komt zomer 2022

River City Girls 2 komt zomer 2022

Uitgever Arc System Works en ontwikkelaar WayForward kondigen het releasevenster aan voor River City Girls 2. Het vervolg op het beat-em-up-avontuur van 2019, River City Girls, River City Girls 2 wordt in de zomer van 2022 gelanceerd voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over River City Girls 2

Hogere inzetten. Gemene straten. De River City Girls zijn weer in actie!

De River City Girls zijn klaar voor ronde 2! Wanneer een oude vijand weer opduikt, gaan Misako, Kyoko, Kunio en Riki – vergezeld door nieuwkomers Marian en Provie – de straat op voor een geheel nieuw beat-’em-up-avontuur boordevol nieuwe vaardigheden, vijanden, omgevingen en meer! Vorm een ​​team voor lokale of online co-op, en beuk vervolgens de punks in het zand met gloednieuwe guard-crush-aanvallen, lift-off combo’s, dubbele teammanoeuvres en andere knuckle-busting-technieken!

Ga een level omhoog om nieuwe moves te verdienen, items en accessoires te kopen in meer dan 30 winkels en verslagen vijanden en ingehuurde zwaargewichten te rekruteren om je op weg te helpen! River City is groter dan ooit, met meer locaties om te verkennen, meer objecten om te vernietigen en een dag-nachtcyclus! Met niet-lineaire gameplay, een dynamisch verhaalsysteem en nog een epische soundtrack van Megan McDuffee, zal River City Girls 2 je aan het vechten houden totdat al je vijanden “BARF!” roepen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Zes speelbare personages, elk met hun eigen vechtstijlen en upgradebare movesets!
  • Verbeterde gevechten: bewakers, lanceringscombo’s, dubbele teammanoeuvres en meer!
  • River City is groter dan ooit! Nieuwe locaties met meerdere routes en geheime gebieden!
  • Speel alleen of vorm een ​​team met een vriend, lokaal of online
  • Nieuwe “ingehuurde zwaargewichten” helpen je in de strijd! Heb twee rekruten tegelijk!
  • Veel NPC’s om te ontmoeten, interactie mee en een klap in het gezicht – inclusief verrassende cameo’s!
  • Geweldige anime-intro, tussenfilmpjes uit stripboeken, Engelse en Japanse voice-overs en een spectaculaire soundtrack met RCG1-componist Megan McDuffee!
Ad