River City Girls 2 – Lancering op 1 december 2022 in Japan

River City Girls 2 – Lancering op 1 december 2022 in Japan

De datum waarop River City Girls 2 in Japan uitkomt, zou zijn bekendgemaakt door het Japanse tijdschrift Famitsu.

Ryokutya2089 zegt dat het vervolg op Wayforward’s succesvolle River City/Kunio-Kun spin-off op 1 december 2022 in Japan op Switch en andere platforms zal verschijnen. Famitsu zei ook dat Marina Inou en Akari Kitou degenen zullen zijn die Marian en Provie hun stem zullen geven. Er werd ook gezegd dat er meer dan 100 karakters zullen zijn die kunnen helpen.

Op het moment dat dit artikel werd geschreven, was er geen nieuws over de belangrijkste westerse release van de game, die was gepland voor zomer 2022.

Over River City Girls 2

De River City Girls zijn klaar voor ronde twee! Wanneer een oude vijand terugkomt, gaan Misako, Kyoko, Kunio, Riki en nieuwkomers Marian en Provie de straat op voor een nieuw beat-em-up-avontuur met nieuwe vaardigheden, vijanden, omgevingen en meer! Werk samen voor lokale of online co-op en versla de punks met gloednieuwe aanvallen die de wacht verpletteren, opstijgcombo’s, dubbele teammoves en andere knuckle-busting moves!

Je kunt een level omhoog gaan om nieuwe bewegingen te leren, items en accessoires te kopen in meer dan 30 winkels en hulp te krijgen van verslagen vijanden en ingehuurde zwaargewichten door ze te rekruteren. River City is groter dan ooit, met meer plekken om te verkennen, meer dingen om te vernietigen en een dag-nachtcyclus! River City Girls 2 laat je vechten totdat al je vijanden “BARF!” roepen. met zijn niet-lineaire gameplay, dynamisch verhaalsysteem en nog een epische soundtrack van Megan McDuffee.

Kenmerken

  • Er zijn zes speelbare personages en elk heeft zijn eigen vechtstijl en reeks bewegingen die kunnen worden geüpgraded.
  • De gevechten zijn verbeterd met zaken als bewakers, lift-off combo’s, dubbele teammoves en meer!
  • River City wordt steeds groter. Nieuwe plaatsen met meer dan één manier om er te komen en verborgen plekken!
  • Je kunt alleen of met een vriend spelen, persoonlijk of online.
  • Je hebt nu hulp in de strijd van ‘ingehuurde zwaargewichten’. Breng twee mensen tegelijk binnen!
  • Er zijn veel NPC’s om te ontmoeten, mee te praten en in het gezicht te slaan. Sommigen van hen verschijnen zelfs als een verrassing.
  • Geweldige anime-intro, tussenfilmpjes van stripboeken, Engelse en Japanse voice-overs en een geweldige soundtrack met RCG1-componist Megan McDuffee!