River City Girls 2 – Launch trailer

River City Girls 2 – Launch trailer

River City Girls 2 is nu beschikbaar in elke regio ter wereld en om dat te vieren hebben we een gloednieuwe trailer. De actievolle beat ’em up-game wordt vertoond door WayForward en Arc System Works.

video
play-rounded-fill

Over River City Girls 2

De River City Girls zijn klaar voor de volgende strijd! Als reactie op de terugkeer van een oude tegenstander, gaan Misako, Kyoko, Kunio en Riki, samen met nieuwkomers Marian en Provie, de straat op voor een gloednieuw beat-em-up-avontuur met een overvloed aan nieuwe functies, waaronder vaardigheden, tegenstanders, instellingen en meer. De gloednieuwe guard-crush-aanvallen, lift-off-combinaties, dubbele teambewegingen en andere knokkelbrekende methoden kunnen worden gebruikt in lokale of online coöp, waarna spelers met deze vaardigheden punks in de grond kunnen slaan.

Door niveaus te behalen, kun je nieuwe vaardigheden leren, kun je uitrusting en accessoires kopen in meer dan 30 verschillende winkels en kun je overwonnen vijanden en ingehuurde zwaargewichten inschakelen om je tijdens je reis te helpen. De grootte van River City is aanzienlijk toegenomen, en nu zijn er veel meer gebieden om te ontdekken, nog meer dingen om te verwoesten, en een dag-nacht cyclus! In River City Girls 2 moet je vechten totdat al je tegenstanders “BARF!” dankzij de niet-lineaire gameplay, dynamische verhaalstructuur en nog een fantastische muziek gecomponeerd door Megan McDuffee.

Kenmerken

  • In totaal zes speelbare personages, elk met hun eigen unieke manier van vechten en een reeks upgradebare moves!
  • Verbeterde vechttechnieken, waaronder aanvallen van bewakers, lanceringscombinaties, tactieken van twee teams en meer!
  • River City is uitgebreid naar nieuwe hoogten! Nieuwe plaatsen met verschillende toegangspunten en verborgen hoekjes en gaatjes!
  • Speel het spel alleen, lokaal of online met een vriend, en maak gebruik van nieuwe “ingehuurde zwaargewichten” om je te helpen in de strijd! Laat twee mensen tegelijk inschrijven!
  • Een overvloed aan niet-speelbare personages, of NPC’s, om te ontmoeten, mee te doen en zelfs in het gezicht te slaan, inclusief enkele onverwachte optredens.
  • Geweldige openingsscène in de stijl van een anime, tussenfilmpjes uit stripboeken, voice-overs in zowel het Engels als het Japans en een adembenemende soundtrack met onder meer het werk van RCG1-componist Megan McDuffee!

River City Girls 2 kan nu in elke regio ter wereld worden gekocht op de Nintendo Switch.

Ad