River City Girls 2 – Marian gameplay trailer

River City Girls 2 – Marian gameplay trailer

WayForward begint een aantal van de River City Girls 2-personages te laten zien, en er is een nieuwe teaser opgedoken met Marian.

Over Marian

Een van de personages die in het spel kan worden bestuurd, is Marian. Ze heeft “brutale boksbewegingen, keiharde grijpers en stalen buikspieren.” Marian, die nu gaat samenwerken met Misako en Kyoko, is echt een nazaat van de Double Dragon-serie.

video
play-rounded-fill

Over River City Girls 2

Voor ronde twee zijn de River City Girls voorbereid! Misako, Kyoko, Kunio en Riki gaan op een gloednieuw beat-’em-up-avontuur wanneer een oude vijand verschijnt die wraak zoekt, samen met nieuwkomers Marian en Provie. Dit beat-’em-up-avontuur zit boordevol nieuwe krachten, vijanden, vrienden, plaatsen en meer. Bundel je krachten voor lokale of online co-op en gebruik dan geheel nieuwe guard-crush-aanvallen, lift-off-combinaties, elementaire statuseffecten en andere knokkelbrekende bewegingen om punkers tegen de grond te slaan! Level up om nieuwe moves te ontgrendelen, goederen te kopen in meer dan 40 winkels en overwonnen vijanden en ingehuurde zwaargewichten in dienst te nemen om je op je reis te helpen. River City is uitgebreid met extra kamers om te verkennen, meer dingen om te beschadigen en een cyclus van dag en nacht. River City Girls 2 laat je vechten totdat al je vijanden “BARF!” roepen. dankzij de niet-lineaire gameplay, personagespecifieke VO en dramatische muziek van Megan McDuffee.

Belangrijkste kenmerken

  • Zes speelbare personages, allemaal met unieke gevechtsfilosofieën en evolueerbare sets!
  • Verbeterde gevechten: elementaire aanvallen, opstijgcombinaties, bewakers en meer!
  • River City is aanzienlijk gegroeid! nieuwe plaatsen met verschillende manieren en verborgen plaatsen!
  • Doe alleen of met een buddy mee aan lokale of internetgames.
  • Je wordt in de strijd geholpen door nieuwe ‘ingehuurde zwaargewichten’! werf twee mensen tegelijk!
  • Er zijn genoeg NPC’s om te ontmoeten, mee te praten en in het gezicht te slaan, waarvan sommige onverwacht verschijnen.
  • Fantastische tussenfilmpjes van stripboeken, Engelse en Japanse voice-overs, plus prachtige muziek van Megan McDuffee, componist van RCG1!

Op 1 december 2022 wordt River City Girls 2 uitgebracht op de Nintendo Switch in Japan. Een releasedatum voor Noord-Amerika en Europa volgt nog.