River City Girls – 8 minutes aan gameplay

River City Girls – 8 minutes aan gameplay

Een paar weken geleden hebben Wayforward en Arc System Works River City Girls officieel onthuld voor de Nintendo Switch.

Terwijl de trailers ons een korte glimp van River City Girls in actie lieten zien, heeft Gamexplain ons nieuwe gameplay-beelden gebracht van de stand van Arc System Works op Anime Expo 2019. De beelden laten zien wat het eerste niveau van het spel lijkt, vanaf het begin helemaal tot aan het eerste baasgevecht.

video
play-rounded-fill

Over River City Girls

River City Girls speelt Kyoko en Misako samen, twee straatgerichte scholieren die zich een weg banen door de zes regio’s van River City om hun ontvoerde vriendjes, hoofdrolspelers Kunio en Riki te redden.

Onderweg zullen ze een arsenaal aan combo’s, tegenwerpers, worpen en speciale aanvallen gebruiken; vecht tegen een assortiment vijanden; vele side-quests accepteren; niveau omhoog met ervaringspunten; interactie met NPC’s (inclusief gaststerren uit eerdere River City-spellen); en winkel voor een verscheidenheid aan items, eten en spullen om statistieken te stimuleren en nieuwe vaardigheden te ontgrendelen. De meisjes kunnen zelfs wapens hanteren en versloeg vijanden rekruteren om mee te vechten!

De vechtpartijen met één of lokale twee spelers zonder blikken worden aangevuld met spectaculaire 16-bit-stijl graphics en een epische synth-pop soundtrack (met NateWantsToBattle, Chipzel, Christina Vee en Megan McDuffee!), Terwijl het verhaal brult tot leven via glorieuze anime tussenfilmpjes en manga-achtige onderbrekingen.

Belangrijkste kenmerken

  • Furious beat-’em-up actie voor één of twee spelers!
  • Verbazingwekkende pixel-art graphics plus anime en manga cutscenes!
  • Fantastische soundtrack met NateWantsToBattle, Chipzel, Christina Vee en Megan McDuffee!
  • Zes grote stadsregio’s om doorheen te vechten, compleet met winkels en bijverkoptochten!
  • Tal van wapens, items en mogelijkheden om je heldinnen krachtiger te maken!
  • Gastoptredens door klassieke River City-personages!

River City Girls verschijnt ergens in september 2019 op Nintendo Switch.

Ad