River City Girls – Gratis Nintendo Switch Online Game Trial (US)

River City Girls – Gratis Nintendo Switch Online Game Trial (US)

Nintendo heeft een nieuwe promotie voor gratis proefversies van games gelanceerd voor Nintendo Switch Online-leden in de Verenigde Staten.

Nintendo Switch Online-abonnees in Noord-Amerika kunnen River City Girls gratis spelen van 6 december tot 12 december 2022. Gedurende dezelfde periode is de hele game beschikbaar met 50% korting. Deelnemers aan de gratis proefperiode ontvangen ook 100 platinapunten.

Dit is niet alleen een gratis demo, maar de hele game, dus toegewijde gamers kunnen misschien de volledige titel uitspelen en ervan genieten voordat de deal afloopt.

video
play-rounded-fill

Over River City Girls

Als deze vrouwen vinden wie hun mannen heeft ontvoerd, zal iemand de ergste pak slaag van River City ondergaan!

Er heerst weer onrust in de ruige straten van River City, maar deze keer zitten de jongens er tot over hun oren in! De warmbloedige helden Kunio en Riki zijn betrapt in een geheel nieuwe editie van de klassieke beat-’em-up-serie, en laten het aan hun keiharde vriendinnen, Kyoko en Misako, over om wat vergelding voor te schotelen. Terwijl je je een weg baant door de stad – alleen of met een vriend in lokale coöp – leer je nieuwe vaardigheden, eet je power-ups, hanteer je een verscheidenheid aan wapens en ontketen je een arsenaal aan combo’s, worpen en speciale aanvallen die de slechteriken doen huilen om mama – allemaal in buitensporige 16-bits stijl! De spannende actie wordt afgewisseld met manga-verhalende panelen, anime-animaties en enorme synth-popmuziek. Het is een klassieke vechtpartij voor een nieuw tijdperk!

Kenmerken

  • Gewelddadige in elkaar geslagen actie voor één of twee spelers!
  • Verbluffende pixelart-beelden, evenals anime- en mangareeksen!
  • Uitstekende soundtrack, met onder meer Megan McDuffee, Chipzel, Cristina Vee, Dale North en NateWantsToBattle!
  • Zes grote stadszones om doorheen te vechten, elk met zijn eigen winkels en neventaken!
  • Een overvloed aan wapens, goederen en vaardigheden om je heldinnen sterker te maken!
  • Klassieke River City-personages maken hun opwachting!